București, 11 iulie 2022,  Firma românească – Industry link – reunește la Lisabona, în 10 și 11 noiembrie, liderii mondiali din domeniul cimentului și al construcțiilor în cadrul CarbonZero: Alternative Fuels and Raw Materials 2022 (Combustibili si materii prime alternative), Conferință și Expoziție Globală.

Evenimentul internațional aduce împreună directori C+ și factori de decizie esențiali de la companii producătoare de ciment, producători de echipamente și tehnologii, precum și profesioniști din domeniul inovării, cercetării, dezvoltării și mediului. HeidelbergCement (Germania), Holcim, (Franța), Titan Cement (Grecia), Cementos Argos (Columbia) sau  Dalmia Cement (India) sunt doar câteva dintre cele mai influente companii care se alătură Conferinței CarbonZero și care se vor concentra împreună pe găsirea celor mai bune soluții ecologice pentru industria cimentului.  Conferința are ca subiect scăderea emisiilor de carbon prin folosirea de combustibili alternativi în producția de ciment, în special, a reziduurilor municipale, biomasei, deșeurilor multiindustrie, dar și prin reciclarea, prin repunerea în circulație a resturilor din procesul de fabricare a cimentului, deșeurilor din construcții sau inventarea unor materiale noi, nepoluante.

Pestana Palace Hotel & National Monument Lisbon va fi locul de desfășurare a conferinței. Acest hotel elegant, adoptă valorile sustenabilității ca elemente esențiale ale activității sale, atât în proiectele pe care le dezvoltă, cât și în managementul zilnic al unităților. Grupul depune eforturi pentru a se asigura că toate hotelurile sale din Portugalia obțin certificarea Green Key International, ca recunoaștere a bunelor practici sociale și de mediu care valorizează managementul mediului și promovează educația pentru sustenabilitate.

“Viteza cu care au loc schimbările climatice ne transmite un mesaj clar. Trebuie să ne diminuăm amprenta de CO2 și să construim un viitor curat. Companiile și strategiile vizează alternative ecologice în domeniul cimentului și al construcțiilor, de la combustibili alternativi

 

la utilizarea de materii prime alternative sau de alternative la clincher, dând o nouă viață resurselor vechi. Deșeurile de astăzi se transformă în materia primă de mâine.” declară Beatrice Ene, director general, Industry Link.

 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.industrylink.eu

Despre organizator: Industry Link (www.industrylink.eu) este o companie europeană care organizează evenimente și servicii corporative și care pune preț pe tradiție pentru servicii excepționale și experiențe uimitoare. Compania oferă conținut premium de ultimă generație pentru propriile evenimente și poate acționa, de asemenea, ca antreprenor dedicat pentru planificarea, executarea și gestionarea evenimentelor pentru clienții lor. Industry Link oferă programe de evenimente care implică profesioniști pricepuți și directori de renume de la lideri mondiali din domeniul cimentului și al construcțiilor.

Contact media: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here