București, 27 mai 2021 – FASHION HOUSE Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, a inaugurat astăzi cel mai nou centru outlet dezvoltat în Capitală, un proiect în valoare totală de 25 de milioane de euro. Construit în partea de est a orașului, FASHION HOUSE Pallady este cel de-al doilea outlet deschis de către FASHION HOUSE Grup în București.

FASHION HOUSE Outlet Pallady este primul centru outlet inaugurat în acest an în Europa continentală. Proiectul de peste 12.000 metri pătrați include 62 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și peste 300 de locuri de parcare pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea primei faze, următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, urmând să aibă loc în 2022.

Cea mai nouă destinație de cumpărături din Capitală vine în întâmpinarea consumatorilor cu reduceri zilnice de până la 70% la unele dintre cele mai iubite și celebre branduri de fashion din lume, precum Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s, US Polo Assn, United Colors of Benetton sau Marco O’Polo.

FASHION HOUSE Pallady aduce un concept nou pe piața centrelor comerciale din România, cu galerii în aer liber și un design inspirat din arhitectura Belle Époque a Bucureștiului. Noul outlet oferă clienților săi o experiență unică de cumpărături, într-un peisaj inedit, cu o atmosferă boema.

Situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica), la doar 25 de minute de centrul orașului și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă, FASHION HOUSE Pallady este amplasat strategic pentru a fi ușor accesibil celor peste două milioane de locuitori ai orașului, inclusiv străinilor care vizitează Capitala.

În contextul actual în care piața de retail la nivel global se confruntă cu dificultăți economice, deschiderea noului outlet reprezintă o investiție semnificativă a Grupului FASHION HOUSE în economia Capitalei, reiterând totodată încrederea privind perspectivele de creștere ale pieței locale de retail.

FASHION HOUSE Pallady este al șaptelea outlet dezvoltat de FASHION HOUSE Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a orașului, în zona Militari, și funcționează din decembrie 2008.

Succesul conceptului dezvoltat de FASHION HOUSE, de-a lungul celor 12 ani de prezență pe  piața locală, s-a bazat pe construirea de relații solide cu peste 250 de branduri internaționale și locale, concomitent cu implementarea unei politici stricte de stabilire a prețurilor, oferind  consumatorilor reduceri de până la -70% pe tot parcursul anului.

Proiectat de echipa profesionistă de arhitecți ai DMA, FASHION HOUSE Pallady este parte integrantă dintr-un parc de retail și agrement de mari dimensiuni dezvoltat de Liebrecht & wooD Group, care își propune să devină destinația numărul unu de cumpărături și petrecere a timpului liber din România.

„Inaugurarea FASHION HOUSE Outlet Center Pallady, într-o perioadă în care piețele de retail depun eforturi să își revină după impactul pandemiei, reprezintă o investiție semnificativă a FASHION HOUSE Group în economia țării. Suntem încrezători în potențialul businessului de tip outlet și ne-am asumat misiunea de a oferi clienților noștri acces la branduri de top, la prețuri  cât mai accesibile. Brandurile noastre partenere văd, de asemenea, beneficiile acestui  model de business, drept dovadă, peste 75% din spațiul disponibil înainte de deschidere este ocupat. Operând pe o piață locală de retail tot mai competitivă, suntem încrezători că FASHION HOUSE Outlet Center Pallady va deveni una dintre principalele destinații de cumpărături din Capitală”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director, FASHION HOUSE Group.

***

Despre FASHION HOUSE Group

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Pentru mai mult informații, vă rugăm să accesați:

www.fashionhouse.ro

facebook.com/FashionHouseOutletCentreMilitari

https://www.facebook.com/OutletPallady

https://www.instagram.com/fashionhouseoutlet_militari/

https://www.instagram.com/fashionhouseoutlet_pallady/

This Photo by Unknown Author is licensed under CC BY-SA
This Photo by Unknown Author is licensed under CC BY-SA

@fashhousegroup

https://www.linkedin.com/company/fashhousegroup

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here