Mâine, 18 martie 2021, CCC România va deschide un nou magazin CCC în Sfântu Gheorghe, în centrul comercial Sepsi Value Centre, acesta fiind primul magazin CCC din oraș și al 77-lea din întreaga rețea națională.

„Sepsi Value Centre va fi un punct de atracție în regiune, beneficiind de acces ușor, la doar 2 km de centrul orașului. Noul centru comercial va deservi orașul Sfântu Gheorghe și localitățile din proximitate, deci peste 200.000 de locuitori. Prezența noastră aici ne consolidează poziția și strategia pe piața locală. Deși traversăm o perioadă cu multe provocări, depunem eforturi pentru a menține stabilitatea business-ului și pentru a ne extinde rețeaua de magazine. Noile colecții de Primăvară-Vară de pantofi, genți și accesorii aduc multe modele noi, variate, inspirate din ultimele tendințe globale în modă. Oferta sezonului include încălțăminte și accesorii de calitate pentru toate categoriile de vârstă: femei, bărbați și copii”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

În noul magazin deschis în Sfântu Gheorghe, CCC oferă clienților 20% discount la toate produsele, în două perioade consecutive: 18-21 martie, apoi 26-28 martie. Magazinul a fost deschis în conformitate cu reglementările sanitare și de siguranță impuse în acest context, atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Recomandările de bază sunt afișate în magazin și la casa de marcat și sunt luate în permanență măsuri pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Colecția actuala Primăvară-Vară ’21 se concentrează pe brandurile de calitate din portofoliul CCC: Jenny Fairy, Sprandi, Lasocki și Gino Rossi. Toate mărcile includ modele elegante, moderne și confortabile pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți, în timp ce rămân accesibile la nivelul prețului. De la pantofi cu toc clasici și până la pantofi casual și sport, există o gamă largă de modele pentru fiecare ocazie și fiecare client.

 

****

Despre CCC

Grupul CCC este liderul incontestabil al pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. Prin magazinele online disponibile în Polonia, în alte țări europene și acum și în România, CCC este unul dintre retailerii de top și pe segmentul e-commerce.

CCC urmează ultimele tendințe globale în modă și se adresează femeilor, bărbaților și copiilor din toate categoriile de vârstă. Cu peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii, CCC îi ajută pe clienți să își definească stilul și le oferă spații generoase, moderne de cumpărături, offline și online, la prețuri competitive.

CCC operează sub principiul “casă de branduri”, oferind mai multe branduri de încălțăminte și accesorii sub același acoperiș. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here