Site-ul de recrutare,Trend-Jobs.ro, vine nu doar cu joburi si oferte pentru angajatori, ci si cu un concurs cu premii extrem de potrivite pentru cei care vor sa se specializeze si sa se dezvolte pe plan profesional si personal. Daca participi la concurs ai sansa de a castiga unul dintre cele trei premii.

Vrei sa inveti cum sa creezi un site in WordPress? Premiul I iti aduce un curs care te va ajuta sa construiesti un site de continut sau de prezentare de la zero, folosind cea mai populara platforma.

Esti interesat(a) sa iti cresti vizibilitatea si sa iti construiesti brandul personal? Premiul II consta intr-un curs care iti va aduce informatiile necesare pentru a putea intelege ce este si cum iti construiesti un brand personal.

Cauti sa iti dezvolti vocabularul in limba engleza? Premiul III al concursului organizat de Trend-Jobs.ro consta intr-un voucher in valoare de 100 de lei, pe care il poti folosi pentru achizitia de carti in engleza.

Creste-ti sansele pentru un job mai bun, creeaza-ti un cont si participa la concursul organizat de Trend-Jobs.ro, concurs care pune in joc trei premii foarte atractive!

 

Conditii de participare la concurs

Concursul se desfasoara pana pe 30 martie 2021, asa ca grabeste-te sa participi si sa prinzi si tu unul dintre cele trei premii. Pentru a putea participa, trebuie sa respecti toate cerintele concursului.

Participa la concurs aici.

 

Premiile oferite la concursul organizat de Trend-Jobs.ro

Cele trei premii puse in joc sunt extrem de atractive si iti ofera posibilitatea de a te perfectiona si a-ti creste sansele gasirii unui job mai bine platit.

Premiul I – este un loc la cursul de creare site in WordPress organizat de SEOmark.ro, agentie de marketing online. Ai sansa de a invata de la zero cum sa creezi un site pe platforma WordPress.

Premiul II – consta intr-un loc la cursul online de Branding Personal sustinut de trainerii Fundatia Calea Victoriei in data de 8 aprilie. Nu mai este mult pana atunci, grabeste-te sa intri in concurs!

Premiul III – este un voucher in valoare de 100 lei pe care il poti folosi pentru a cumpara carti de la Fischer International, de pe site-ul Cartiengleza.ro.

 

Completeaza-ti CV-ul pe Trend-Jobs.ro si incepe sa cauti jobul mult dorit. De asemenea, nu rata sansa de a participa la concurs si de a castiga unul dintre cele trei  premii.

Ocaziile exista doar daca le valorifici. Creeaza-ti cont pe Trend-Jobs.ro pentru a putea vedea in timp real joburile care apar si nu rata sansa de a castiga unul dintre cele trei premii. Te va costa doar cateva minute!

Participa la concurs aici.

Despre Trend-Jobs.ro

Platforma de recrutare pune in legatura companiile angajatoare cu aplicantii aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe Trend-Jobs.ro vei putea folosi si un filtru personalizat de cautare, pe care il imbunatatim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate.

Angajatorii pot alege unul dintre pachetele de anunturi care se potriveste cel mai bine cu frecventa angajarilor si cu bugetul alocat.

Candidatilor li se ofera posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind cel mai potrivit CV pentru pozitia la care aplica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here