CUM SA FURI UN MILIARD

Citibank a comis una din cele mai mari erori din istoria bancară după ce a transferat din eroare 900 de milioane de dolari mai multor creditori ai companiei de cosmetice Revlon. Marea problemă pentru bancă este că nu mai poate recupera aproape jumătate de miliard de dolari, după ce un judecător american a decis ca banii transferaţi din greşeală să rămână în conturile în care au fost viraţi, informează CNN.Un prost si banii lui nu vor sta prea mult impreuna!

DE TREI ZILE ZAC IN BOALA / VREAU PENSIE SPECIALA

Premierul Florin Cîțu spune că problema pensiilor speciale va fi rezolvată după ce se va face reforma sistemului de pensii, când toate pensiile se vor acorda pe bază de contributivitate, dar a subliniat că decizia în acest moment nu este la guvern, ci la Parlament.E clar .Beneficiarii de pensii speciale pot sta linistiti!

DE LA CITU MAI PUTIN, DE LA DUMNEZEU MAI MULT!

Guvernul a redus drastic bugetul alocat anul acesta pentru construirea și restaurarea lăcașurilor de cult, cu aproape 89% față de 2020. Secretariatul General al Guvernului va oferi bani Bisericii prin trei programe în 2021, iar suma cumulată ajunge la puțin peste 760 de milioane de lei.Tot e bime! Ceausescu chiar darma bisericile.

ADIO MITITEI, BYE, BYE FRIGARUI!

Bill Gates le-a cerut țărilor cu o economie puternică să promoveze, în rândul cetățenilor ei, consumul de carne artificială. El spune că oamenii se vor obișnui cu gustul ei.Poate doar culoarea albastra sa-I mai faca reticenti.

COVIDU’ UITE-L, NU E!

O echipă de cercetători din sudul Finlandei a descoperit o nouă tulpină, “unică” de COVID-19, iar dezvăluirile specialiștilor au șocat milioane de oameni. Testele PCR ar putea să nu o detecteze, susțin oamenii de știință de peste hotare. Daca nu esti atent, boala trece fara sa stii ca ai avut-o!

PROFESIONISTII DE LA ISU

Constanţa: O înregistrare video arată intervenţia după căderea femeii de la etajul şase, victima fiind mutată de la locul unde s-a prăbuşit fără targă. ISU explică acest lucru prin necesitatea aplicării cât mai rapide a manevrelor de resuscitare.Pentru gasit scuze, ISU are o armata de profesionisti.

STUDENTII SE VOR OBISNUI CU MERSUL PE JOS

Cîţu, despre limitarea transportului studenţilor: Nu există nimic gratuit pe lumea asta / Fiecare subvenţie de la buget, eu o analizez prin două filtre: costul de oportunitate, dacă există altceva pe care l-aş putea face profitabil şi impactul .Daca soldatul de la Maraton a reusit, de ce n-ar reusi si studentii?

NOROC BUN!

Aproximativ 70 de mineri de la Vulcan au refuzat să intre în mină şi au pornit pe jos spre Lupeni, pentru a-i susţine pe cei care s-au blocat în subteran şi cer plata restanţelor salariale şi a altor drepturi. O delegaţie a minerilor va avea o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, în cursul zilei de vineri.Tarii cat mai mult carbune din importuri!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here