VREI SA-TI FIE DRUMUL BUN?/ AI RABDARE SI TUTUN!

150 de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Madrid încă de vineri seară sunt blocați în Otopeni. Cursa lor, operată de Blue Air, a fost din nou amânată. Compania le-a spus că zborul nu poate avea loc deoarece aeroportul din Madrid ar fi închis din cauza zăpezii. Noua programare este marți după-amiază. Lasa ca vine primavara si problema se rezolva!

SE CEARTA PE BANII NOSTRI!

Liderii coaliției s-au întâlnit luni pentru o nouă discuție despre împărțirea funcțiilor de prefect și subprefect, după eșecul negocierilor de săptămâna trecută. Potrivit unor surse participante la discuții, nu s-a ajuns la o înțelegere, urmând ca miercuri să aibă loc o nouă rundă de negocieri.Unde e rost de ciugulit sunt deasupra si stoluri de ciori.

VRETI FACTURI MAI IEFTINE?DEBRANSATI-VA!

Guvernul va modifica legea energiei electrice şi a gazelor naturale, după 15 ianuarie, și va stabili clar ce trebuie să facă furnizorii de energie cu cei 6 milioane de clienți casnici care pe 31 decembrie erau încă pe piața reglementată. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat la Digi24 că prin crearea unei piețe concurențiale clientul trebuie să fie în centrul problemei, nu furnizorul.

CARE-I OM SI CARE-I CAINE?

Doi bărbați dintr-o comună din județul Bihor au fost reținuți de polițiști deoarece sunt bănuiți că au omorât mai mulți câini. Anchetatorii au deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de ucidere a câinilor fără drept, potrivit Mediafax.Nimic nou! Cand te plimbi cu un par in mana,e imposibil sa nu intalnesti un caine care merita o corectie!

SI EU MA VACCINEZ, SI EU MA VACCINEZ, SI EU MA VACCINEZ…

Șeful DSP Alba, Alexandru Sinea, s-a vaccinat anti-Covid și transmite un mesaj ironic la adresa persoanelor care vehiculează tot felul de teorii ale conspirației pe tema vaccinului.”Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă”, transmite Alexandru Sinea.Ne-am linistit! Sa vezi acum cozi la cabinetele de vaccinare.

DE CE S-A SCUMPIT BENZINA

România ocupă locul 45 în lume după re­zer­vele sale de petrol, fiind departe de pri­mele poziţii. În lume sunt aproape 100 de state care au rezerve de petrol, însă în multe cazuri acestea sunt insuficiente pentru necesarul intern. Acesta este şi cazul României.In schimb, ne place sa ardem gazul de pomana!

DEGEABA SI-A “INTINERIT” MASINA!

Un craiovean care a vândut un autoturism cu 4.300 de euro pe o platormă online a fost obligat de instanță să-i înapoieze banii cumpărătorului, după ce acesta din urmă a descoperit că mașina avea kilometrii dați înapoi. Decizia nu este definitivă. Avocatul Cristian Ene spune că este obligația vânzătorului să verifice și să se asigure că mașina nu are vicii ascunse, cum este kilometrajul modificat. Unele femei proaspat casatorite, au incremenit la aflarea stirii.

MAIMUTA IMITA CE VEDE LA OM

Doua gorile de la Gradina Zoologica din California au fost depistate cu coronavirus.Pentru ca manifestau o tuse seaca neobisnuita au fost testate si testele au iesit pozitive!Or fi luat virusul de la Tarzan?