Mircea Ciucur se alătură echipei ELKO Romania, una dintre cele mai mari companii de distribuție de pe piața IT&C din Romania. Mircea Ciucur va face parte din echipa de management a companiei și va ocupa funcția de Manager al echipei de soluții.

În perioada 1999-2011, Mircea Ciucur a deținut poziția de General Manager al companiei, cariera sa continuând apoi cu ocuparea a diferite poziții de conducere în industrie, precum manager de departament, CEO sau Director General. Mircea Ciucur revine astfel, după opt ani, în echipa de management a ELKO Romania, într-un nou rol, acela de manager al echipei de soluții. Pe lângă consolidarea echipei de soluții și coordonarea activității acesteia, Mircea Ciucur se va ocupa de elaborarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse și soluții, precum și de construirea și menținerea de parteneriate strategice cu companiile partenere ELKO.

“Suntem foarte bucuroși că Mircea revine în echipa noastră. Personalitatea lui se încadrează perfect în valorile, principiile și tradițiile ELKO, iar volumul său împresionant de expertiză va sprijini obiectivele de vânzări și de dezvoltare ale companiei pe termen mediu și lung”, a declarat Carmen Stanciu, Director General ELKO Romania.

Mircea Ciucur își preia noua poziție începând din luna decembrie.

 

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here