www.VitzmanPhotography.com

ELKO a desemnat un nou director general al ELKO Romania, Carmen Stanciu, care a preluat funcția la data de 28 noiembrie 2019.

Începând din data de 28 noiembrie 2019, consiliul de administrație al ELKO Grupa AS a numit-o pe Carmen Stanciu în funcția de director general al ELKO Romania.

Carmen Stanciu îi succedă în funcția de director general Gabrielei Gheorghe, care s-a alăturat companiei în 2011. Noul director general va avea rolul de a continua direcția de dezvoltare strategică și de creștere economică a ELKO Romania.

„Cu o echipă puternică și o viziune clară, vom seta parcursul unui viitor de succes”, a declarat Carmen Stanciu.

În urmă cu un an, Carmen Stanciu s-a alăturat ELKO Romania în calitate de director financiar și a devenit rapid unul dintre principalii lideri din cadrul echipei de conducere a ELKO Romania. Înainte de a se alătura ELKO Romania, Carmen a deținut posturi de conducere în diverse industrii.

„Carmen posedă abilitățile manageriale și de conducere necesare pentru a-și îndeplini în mod eficient noul rol și a coordona activitatea ELKO Romania pe direcția dezvoltării strategice și a creșterii economice. Carmen și-a dovedit deja cu succes calitățile, aducând departamentul de finanțe al ELKO Romania la un nou nivel”, a afirmat Svens Dinsdorfs, CEO al ELKO Group, continuând: „Gabriela Gheorghe începe un nou capitol în viața sa profesională și părăsește ELKO Romania. Îi urăm bun venit în comunitatea ELKO Romania Alumni și îi mulțumim pentru ultimii opt ani dedicați menținerii relațiilor cu partenerii noștri și pentru coordonarea echipei”.

 

Despre ELKO Group

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători IT. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii către peste 10 000 de companii, producători locali de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din diverse sectoare, în 31 de țări din Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 milioane USD (1 497 milioane EUR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here