SPIN MEDIA oferă, în exclusivitate, spaţii şi campanii publicitare în Parcul Acvatic şi de Distracţii Divertiland Water Park

 

– începând cu vara lui 2020, SPIN MEDIA propune un nou vector-media de publicitate, în Bucureşti –

 

 

Situat la 13 km de centrul Municipiului Bucureşti, adiacent Autostrăzii A1, Bucureşti – Piteşti, Parcul Acvatic şi de Distracţii Divertiland Water Park reprezintă o atracţie turstică şi de agrement incontestabilă, dar şi o locaţie extrem de propice desfăşurării de campanii publicitare de orice tip.

În acest sens, Spin Media scoate în premieră la  vânzare în Divertiland Water Park, spaţii sau campanii publicitare, care pot fi personalizate adecvat, conform dorinţei, dar şi bugetului clientului.

Perioada campaniei publicitare este 1 iunie – 31 august 2020, iar opțiunile de publicitate în Divertiland Water Park sunt infinite, de la steaguri pe stâlpii de iluminat din parcare, mesh-uri publicitare, branding tobogane, până la colantarea piscinelor.

De asemenea, în acest spaţiu pot fi plasate prisme, cuburi sau panouri publicitare, ori se pot pune standuri de sampling, pot fi realizate lansări de produse – de la dulciuri şi până la auto și se pot fi organizate orice alt fel de evenimente.

În plus, faptul că Divertiland Water Park este un spaţiu deschis, face posibilă plasarea unor baloane publicitare, realizarea de publicitate aeriană prin drone personalizate, ori chiar prin dirijabil, care – la o înalţime de circa 100 m – să poarte mesajul publicitar comandat.

Campaniile de publicitate oferite de Spin Media la Divertiland Water Park vor atrage atenţia tuturor vizitatorilor, care vor fi supuşi aceluiaşi tip de publicitate. Spaţiul oferit este generos şi pozitiv, ca percepţie generală, fiind asociat cu emoţii pozitive! Oamenii vizitează parcul pentru a se distra, pentru a se simţi bine, pentru a se odihni, astfel încât campaniile de publicitate desfăşurate își pot atinge scopul rapid și eficient. Acestea sunt şi motivele pentru care reclama dvs. va fi observată şi reţinută automat.

Divertiland Water Park este prezent pe piața din România de 7 ani, timp în care a construit lângă București un adevarat regat al atractiilor acvatice și o destinație de vacanță fascinantă, unde vizitatori au parte an după an de experiențe memorabile.

Nu rataţi ocazia de a beneficia de serviciile publicitare de calitate SPIN MEDIA, care aduce, iată, un nou vector-media de publicitate, în Bucureşti, în exclusivitate, în Parcul Acvatic şi de Distracţii Divertiland Water Park!

 

 

Daniel Neguț

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here