Vineri, 14 iunie, începe o nouă ediție a Street Food In The Park Summer Edition. Timp de trei zile, la ParkLake Shopping Center, sărbătorim împreună vara într-o atmosferă relaxată și colorată, cu muzică live de calitate a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului și cu mâncare stradală delicioasă, savurată alături de prieteni, pe iarbă sau pe terasă, cât e ziua de lungă.

 

 

Food Trucks In The Park  

 

Camionetele viu colorate, pline cu mâncare stradală delicioasă se vor aduna din nou la ParkLaKe Shopping Center. Food truck-urile vor fi, așa cum v-am obișnuit, pline, pline cu burgeri, sandvișuri cu pulled pork, mâncare mexicană delicioasă, fructe de mare, hot dogs nemțești savuroși, clătite sau înghețată răcoroasă. Chiar și cei mai pretențioși gurmanzi vor găsi preparate stradale care să le încânte simțurile.

 

 

 

 

Live Music In The Park  

 

Preparatele street food vă vor încânta papilele gustative pe timpul zilei, iar seara concertele live vă vor răsfăța urechile. În cele trei zile de festival, pe scena Street Food In The Park vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului precum: The Motans, Șuie Paparude sau Mihail.

 

Evoluție spectaculoasă a evenimentelor de tip street food

 

Sărbătoarea gastronomică Street Food In The Park s-a bucurat până acum de un real succes. Zeci de mii de bucureșteni au gustat experiența acestui festival culinar aparte în edițiile precedente. În ultimii trei ani, România a devenit un punct important pe harta mondială a evenimentelor gastronomice, iar festivalurile de tip street food au prins tot mai mult teren și la noi. Acest lucru a determinat tot mai mulți tineri să își înceapă afaceri cu mâncare stradală.

 

Vă așteptăm în grădina de la ParkLake Shopping Center să ne bucurăm împreună de vară!

 

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.

 

Contact:

Irina Ursu

[email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here