București – Decembrie 2018 – SAP, lider global în transformare digitală, anunță că soluția SAP Challenger Insights va fi utilizată de echipa de fotbal Manchester City și în timpul meciurilor, începând cu sezonul actual al campionatului englez. Dacă până acum antrenorii și jucătorii Man. City puteau folosi aplicația doar în pauzele meciurilor sau la antrenamente, de anul acesta ei au acces la ultimele informații și de pe marginea terenului în timpul partidelor.

 

SAP și Manchester City au început încă din 2015 să dezvolte și să implementeze împreună o varietate de soluții menite să simplifice operațiunile de business și să îmbunătățească experiența fanilor. În prezent, cei doi parteneri își îndreaptă atenția asupra tehnologiei care poate fi folosită pe teren, în timpul meciurilor, pentru a ajuta clubul să devină campion Premier League pentru un al doilea an consecutiv.

 

„Parteneriatul dintre Manchester City și SAP continuă să stabilească noi orizonturi în ceea ce privește folosirea tehnologiei în sport. Fiind una dintre primele echipe din Premier League care aduce tehnologia pe banca de rezerve, clubul are acum o viziune completă asupra formației adverse în timpul meciurilor, pentru a-și optimiza performanțele echipei și ale jucătorilor”, a declarat Bernd Leukert, Member of the Executive Board of SAP SE, Products & Innovation.

 

Schimbările regulamentului Premier League de la începutul acestui an le permite antrenorilor să utilizeze dispozitive digitale pe marginea terenului, în timpul meciurilor. Manchester City a început încă din sezonul trecut să utilizeze SAP Challenger Insights înainte de meciuri pentru a-și construi strategia de joc, în vestiar, în timpul pauzei, pentru a face ajustări pentru repriza a doua și după meci pentru planificarea viitoarei partide. Pentru a putea beneficia de informații valoroase și în timpul meciurilor, specialiștii SAP au adaptat soluția cu specificații noi care vor ajuta echipa să câștige. Înarmați cu SAP Challenger Insights pe teren, antrenorii și analiștii clubului englez pot folosi acum soluția pentru a informa mai bine jucătorii care urmează să intre pe teren de pe banca de rezerve.

 

SAP Challenger Insights este o aplicație mobilă ce poate fi accesată de pe tabletă și care le oferă antrenorilor și analiștilor echipei informații despre tactica și caracteristicile formației adverse, precum sistemele de joc ofensiv sau defensiv. Aceste detalii pot fi valoroase înaintea meciului, în timpul partidei și la antrenamente. Parte a suitei de soluții SAP Sports One, SAP Challenger Insights ajută echipa să construiască și să planifice strategii, să comunice schimbările tactice din timpul meciurilor și să ofere informații detaliate și actualizate despre adversari.

 

Mai multe detalii despre soluția SAP Challenger Insights puteți găsi AICI.

 

 

###

 

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 404.000 de clienți, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile.

 

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 570 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.

 

 

###

 

Notă către editori:

Pentru a viziona și descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesați www.sap.com/photos. Pe această platformă puteți găsi materiale foto la rezoluție mare care pot fi utilizate în cadrul publicațiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesați www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile clipuri video care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteți înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriți SAP pe Twitter la @sapnews și pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru clienții interesați de produsele SAP – SAP România: tel: 031.225.2812

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here