Bucureşti, 04 Decembrie 2018: OTP Bank România a încheiat un parteneriat cu Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) pentru distribuția fondurilor de investiții în România. Astfel, începând cu 1 decembrie, OTP Bank Romania devine distribuitor și agent de plată în România pentru fondurile mutuale de investiții administrate de compania Eurobank Fund Management.

„Parteneriatul cu Eurobank Fund Management Company este o oportunitate de creștere a portofoliului OTP Bank România, atât în cazul produselor de investiții, cât și în ceea ce privește numărul clienților investitori.  În prezent, banca distribuie peste 50 de fonduri deschise de investiții, administrate de companii renumite de asset management, iar prin intermediul acestui parteneriat vom putea oferi clienților noștri o gamă complexă de alternative investiționale, a declarat Corina Stoica, Director Direcţia Private Banking şi Consultanţă Financiară OTP Bank România.

OTP Bank România deține o experiență bogată în distribuția de fonduri de investiții și colaborează în prezent cu entități renumite în domeniu. Fondurile distribuite sunt gestionate de societăți de administrare a investițiilor din România, precum OTP Asset Management SAI S.A și din Luxemburg, precum: NN Investment Partners sau Franklin Templeton Investments.

Pe langă fondurile de investiții, OTP Bank România oferă un portofoliu larg de servicii de economisire competitive pe piața locală, precum depozite la termen avantajoase, programul de economisire automată sau cont de economii.

Mai multe detalii despre produsele de investiţii ale OTP Bank România pot fi consultate aici.

Despre OTP Bank România

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here