• Digitalizarea și inovația, piloni centrali pentru îmbunătățirea experienței clientului cu serviciile oferite de OTP Bank România;
  • Oracle Developer Core Systems şi Developer Data Warehouse, Analyst BPM/CRM, Windows Senior System Administrator, Senior Application Administrators, printre noile poziții disponibile în echipa de IT OTP Bank România.

București, 20 noiembrie 2018 – OTP Bank România își dublează echipa de IT pentru a susţine planurile de  dezvoltare digitală pentru anul viitor. În procesul de îmbunătățire constantă a experienței clientului cu serviciile băncii, OTP Bank România caută specialiști IT deschiși către inovație, performanţă şi noi oportunităţi, care să contribuie la implementarea strategiei de digitalizare.

 

„Viziunea OTP Group este că viitorul bankingului este strâns legat de evoluțiile tehnologice. Este natural, astfel, ca OTP Bank România să se dezvolte prin digitalizare și inovație, pentru a fi cât mai aproape de client și de nevoile sale și pentru a-l servi cât mai eficient. De aceea, investim constant nu numai în adaptarea noilor tehnologii la profilul serviciilor oferite de bancă, dar și în proiecte in-house ce susțin evoluția domeniului banking digital”, a declarat Constantin Mareș, Director Executiv, responsabil cu coordonarea zonei de IT în cadrul OTP Bank România.

 

OTP Bank România caută specialiști IT dornici să contribuie la dezvoltarea tehnologică a Băncii, pentru eficientizarea interacțiunii și îmbunătățirea experienței clientului cu serviciile oferite. Echipa va lucra cu unele dintre cele mai noi tehnologii din domeniu, în cadrul unor proiecte de anvergură de Data Science/ Big Data şi Robotic Process Automation.

 

Printre posturile disponibile în București se numără Oracle Developer Core Systems şi Developer Data Warehouse Implementation, Analyst BPM/CRM, Windows Senior System Administrator, Senior Application Administrator.  Persoanele interesate pot aplica aici.

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

 

Pentru informaţii suplimentare:

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here