Bucuresti, 20 Noiembrie 2018 – Biroul din Romania al societatii regionale de avocatura Wolf Theiss a asistat Search Corporation, una dintre cele mai importante firme de inginerie din Romania, specializata in servicii de proiectare, consultanta si management in domeniul infrastructurii de transport rutier si a celui de transport aerian, in vanzarea actiunilor sale in Plaza Development SRL, companie care detine Crystal Tower, prima cladire de birouri din Romania echipata cu heliport, situata in centrul Bucurestiului.

Tranzactia a fost incheiata in 20 noiembrie 2018 la Bucuresti, iar cumparatorul este compania ceha de investitii, PPF Real Estate. Wolf Theiss a asistat Search Corporation si ceilalti doi actionari minoritari ai Plaza Development SRL in toate etapele acestei tranzactii, de la stadiile initiale ale procesului de vanzare pana la negocierea si semnarea contractului de vanzare-cumparare a actiunilor si a documentatiei tranzactionale auxiliare legata de transferul actiunilor, la pregatirea formalitatilor necesare de inchidere a tranzactiei si, in cele din urma, la finalizarea cu succes a vanzarii Crystal Tower.

„A fost o onoare si un privilegiu sa lucram cu domnul Michael Stanciu, proprietarul Search Corporation si cu echipa sa dinamica si profesionista formata din Sergiu Budau, Mihaela Morosanu si Adriana Dinca. A fost o tranzactie care s-a derulat intr-un ritm alert, ambele parti fiind dedicate, si cu tot interesul de a inchide o tranzactie prin care ambele parti sa aiba de castigat. Sunt onorata ca am putut sa contribui.”, a declarat Ileana Glodeanu, partener Wolf Theiss si coordonator al echipei Corporate/M&A din cadrul biroului din Bucuresti.

„Astfel de tranzactii implica intotdeauna un proces indelungat, complex si uneori dificil. Insa echipa de profesionisti cu care am lucrat a facut ca acest proces sa se deruleze rapid si eficient. Doresc sa multumesc in mod special doamnei Ileana Glodeanu, partener Wolf Theiss, precum si echipei de avocati pe care a coordonat-o pe durata intregului proces. Acestia au dat dovada de profesionalism, promptitudine si efort sustinut la fiecare aspect al tranzactiei. Abilitatile de negociere si expertiza doamnei Glodeanu au contribuit la finalizarea proiectului in timp util, aceasta reprezentand totodata interesele mele cu pasiune si devotament. De asemenea, tin sa multumesc propriei mele echipe, cu care lucrez de foarte mult timp: doamnei Mihaela Morosanu, consilier juridic al societatii, doamnei Adriana Dinca, director general si domnului Sergiu Budau, director proprietati si infrastructura. Aceasta tranzactie nu s-ar fi putut realiza fara contributia, dedicarea si efortul fiecaruia dintre acesti oameni. Datorita eforturilor, promptitudinii si profesionalismului lor, cred ca am realizat probabil una dintre cele mai rapide si de succes tranzactii de acest fel din Romania. De asemenea, mi-a facut placere sa ii cunosc si sa lucrez cu reprezentantii PPF Real Estate. Acestia au fost foarte corecti si onesti pe parcursul intregului proces si imi place sa cred ca am dezvoltat nu numai o relatie de afaceri, ci si una de prietenie.”, a declarat Michael Stanciu, proprietarul Search Corporation.

Echipa de avocati Wolf Theiss din Bucuresti, care a lucrat la aceasta tranzactie in numele vanzatorului, a fost coordonata de partenerii Ileana Glodeanu (Corporate/M&A) si Ciprian Glodeanu (Real Estate/Projects) si i-a inclus pe avocatul senior Mircea Ciocirlea (Corporate/M&A) si pe avocatul colaborator George Ghitu (Corporate/M&A).

DESPRE WOLF THEISS
Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here