București, 20 noiembrie 2018. Orange Money anunță astăzi un parteneriat strategic cu Visa, care urmărește redefinirea modului în care oamenii efectuează plăți și care deschide calea către furnizarea de soluții financiare digitale inovatoare în România.

 

Parteneriatul cu Visa este conceput pentru a construi o experiență unică pentru clienții Orange România în ceea ce privește serviciile financiare mobile, prin lansarea unor soluții de plată rapide, sigure și simple: o aplicație mobilă inovatoare, card de debit fizic și virtual, plăți mobile NFC prin smartphone și prin smartwatch.

 

Datorită acestor soluții, clienții Orange Money vor putea alege modalitatea de plată cea mai comodă și la îndemână, oriunde s-ar afla în lume.

 

Prin acest parteneriat, Orange Money devine Membru Principal Visa în România. Orange Money este un serviciu financiar mobil care oferă clienților acces la un cont digital și care le permite, prin intermediul unui cod IBAN atașat contului, să efectueze plăți către orice alt client ce deține un cont în România cât și să efectueze plăți instant, gratuit, către un alt utilizator Orange Money. Platforma oferă, de asemenea, opțiunea de  plăți pentru facturi la peste 70 de furnizori de utilități. În plus, permite clienților să-și salveze cardurile în contul digital, să reîncarce cartelele PrePay și să achite facturi pentru serviciile Orange România.

 

Orange România este liderul pieței de telecomunicații mobile, cu o strategie axată pe oferirea accesului ușor la servicii convergente fix – mobil pentru cei peste 10.900.000 de clienți. Astfel, Orange Money este un pilon important al acestei strategii prin care Orange își propune să răspundă nevoilor financiare ale clienților într-un mod eficient. Orange Money a înregistrat o creștere rapidă în România, cu peste 120.000 de clienți în cei doi ani de la lansare.

 

„Plățile mobile și tehnologia contactless în particular s-au extins rapid în România în ultimii ani. În acest context, parteneriatul cu Visa este un pas firesc ce urmează extinderii și diversificării serviciilor pe care le oferim prin Orange Money. Clientul Orange își dorește simplitate și servicii sigure, fie că vorbim despre cum alege să comunice sau să își gestioneze banii, iar telefonul mobil devine rapid soluția preferată pentru aceste nevoi. Suntem încrezători că putem contribui în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor financiare digitale mobile pe piața românească.” Haris Hanif, CEO în cadrul Orange Money România.

 

„Suntem încântați să anunțăm un parteneriat strategic pe termen lung cu Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România și primul care va lansa, prin intermediul Orange Money, carduri sub sigla Visa, precum și servicii de plăți mobile. Plățile prin dispozitivele mobile sunt securizate cu ajutorul tehnologiei de tokenizare a Visa, care asigură cel mai înalt standard de protecție a datelor cardului. Peisajul plăților electronice se schimbă rapid, iar parteneriatul cu Orange Money este o dovadă în plus a angajamentului Visa de a sprijini fintech-urile şi jucătorii netradiţionali care lucrează la dezvoltarea de soluţii inovatoare în domeniul serviciilor bancare deschise. Smartphone-ul devine principala interfață în relația cu consumatorii. Având în vedere că 90% dintre terminalele POS permit plăţi contactless, sunt încrezător că noile soluţii de plăţi mobile lansate împreună cu Orange vor fi atractive pentru consumatorii români”, a declarat Cătălin Crețu, General Manager pentru România, Croația, Malta și Slovenia în cadrul Visa.

 

În poză, de la stânga la dreapta: Elena Ungureanu – Country Manager Visa România Visa, Adela Guedon – CFO în cadrul Orange România, Cătălin Crețu – General Manager pentru România, Croația, Malta și Slovenia în cadrul Visa, Haris Hanif – CEO în cadrul Orange Money România, Charlotte Hogg – CEO în cadrul Visa Europe, Liudmila Climoc – CEO în cadrul Orange România, Berna Ulman – Executive Director for South Eastern Europe în cadrul Visa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here