București, 29 octombrie 2018 – În perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, OTP Bank România întâmpină agricultorii la cel mai așteptat eveniment cu profil agricol organizat anual în România, târgul INDAGRA.

 

Specialiştii bancari ai OTP Bank România vor oferi clienților din domeniul agricol informații relevante și consultanță despre cum pot accesa mai ușor finanțare pentru activitatea lor. Banca pune la dispoziția acestora două produse de finanţare avantajoase, prin care să își fluidizeze activitatea operaţională, prin acoperirea cheltuielilor curente: creditul pentru dubla prefinanțare a subvențiilor APIA SAPS și creditul Anotimpul tău – fără garanții imobiliare sau parțial garantat.

 

Creditul pentru dubla prefinanțare a subvențiilor APIA SAPS este o facilitate unică în România, ce permite finanțare în avans de până la 160%, reprezentând dublul subvenției APIA SAPS, cu posibilitate de majorare a sumei în cel de-al doilea an.

 

Prin acest produs, venim în sprijinul clienţilor care solicită plata în cadrul SAPS (schema de plată unică pe suprafață), incluzând plata redistributivă, plata pentru înverzire și măsurile compensatorii de dezvoltare rurală, prin prefinantarea pentru doi ani, în baza aceleiaşi adeverinţe emise de APIA, cu o documentaţie simplificată.

 

De asemenea, participanții la târg pot afla detalii și despre alte posibilități flexibile de creditare, precum creditele Anotimpul Tău, cu sau fără garanții imobiliare, produse realizate în parteneriat cu Groupama Asigurări. Astfel, clienții pot accesa fie Creditul Anotimpul tău – fără garanții imobiliare, produsul fiind garantat exclusiv cu polița emisă de Groupama Asigurari S.A. în cazul în care suma solicitată este de maximum 200.000 LEI sau Creditul Anotimpul tău – parțial garantat pentru care se solicită garanții suplimentare de doar 50%, fiind parțial garantat în baza unei polițe emise de Groupama Asigurari S.A., în cazul in care suma solicitată nu depășește 200.000 EUR.

 

 „Târgul INDAGRA este o tradiție pentru noi, fiind deja al VI-lea an în care participăm ca susţinător al clienţilor care activează în agricultură. Ca de fiecare dată, suntem prezenți la eveniment cu servicii și produse de calitate, care să confirme angajamentul nostru de a asigura continuitate în desfăşurarea activităţii clienţilor noştri, iar produsele specifice pe care le lansăm sunt dovada parteneriatelor solide pe care dorim să le avem cu fiecare client,” declară Roxana Maria Hidan, Director Direcția IMM, OTP Bank România.

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here