Zâmbește, bucură-te și iubește în timp ce asculți „Lumea Mea”, piesa prin care Alexia Țalavutis își face debutul solo în industria muzicală. Fosta membră a trupei Lala Band cântă și dansează din copilărie, iar „Lumea Mea” este rezultatul experiențelor și călătoriilor muzicale interioare, rezumate într-o invitație-îndemn în universul ei optimist, plin de soare și energie pozitivă.

 

„Piesa „Lumea Mea” s-a născut într-un moment în care mi-am amintit că atunci când eram mică, eram foarte fericită, optimistă, plină de viață și bucuroasă să fiu pe scenă, să cânt, să joc, să dansez, să spun poezii, trebuia doar să mi se dea un microfon… N-aveam emoții. Mi-am dat seama că așa sunt și acum și mi-am dorit enorm să împart fericirea asta cu fanii. Așa mi-a venit ideea să scriu o piesă despre o lume a mea, plină de iubire și zâmbet, o lume care poate fi A Ta și a Tuturor. O lume în care totul este permis dacă ai zâmbetul la tine. Împreună cu Victor B si Regyna, am început să punem lumea mea pe muzică. „Lumea Mea” este o piesă care s-a născut din suflet și care sper să aducă zâmbet în sufletele celor care o ascultă” , mărturisește artista.

 

Clipul regizat de Vlad Oancea dezvăluie noul look al artistei și exprimă energia care o caracterizează prin cadre de inspirație a anilor ’80 – în care domină cele mai vesele culori, care vibrează în universul disco si efervescent al piesei si al mesajului care o însoțește.

 

„Filmările au durat 16 ore si m-am bucurat de fiecare moment alături de toată echipa. Aș fi putut să filmez o săptămână întreagă, fără pauză, fiindcă pe platou mă simt în largul meu, la fel ca pe scenă. Sunt bucuroasa că fanii mă pot cunoaște exact așa cum sunt si vreau sa le dăruiesc toată dragostea și energia din Lumea Mea”, spune Alexia.

 

În plus, artista îi suprinde, înainte de oricine, pe foștii ei colegi din Lala Band. „Îmi place atitudinea, se simte bine, îmi place noul look”, „Ce tare e coregrafia”, „Sunt total șocat”,  „Mă bucur că în sfârșit în România avem un artist de inspirație optzecistă”, „Mi se pare că nu mai e nicio artistă în zona asta”, „Bravo, Alexia!”, sunt câteva dintre reacțiile foștilor ei colegi Sore, Alina Eremia, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Dima Trofim, Cristina Ciobășanu, Vlad Gherman, Andrei Serban, Rapha Tudor, Oana Stancu si Bianca Dragomir pe care le puteți regăsi în clipul disponibil aici.

 

Mai mult decât atât,  Alexia Țalavutis se bucură de sprijinul fanilor și îi răsplătește cu o surpriză. Bine ai venit în #LumeaMea” este mesajul prin care artista și-a întâmpinat deja fanii pe rețelele de socializare, iar sutelor de mesaje primate le urmează o promisiune: Alexia le va înmâna, în curând, fanilor pe care abia așteaptă să-i întâlnească, un #KitDeBucurie, fiindcă „bucuria te ajută să supraviețuiești oriunde în lume”.

 

Videclipul  „Lumea mea” este disponibil pe canalul de YouTube Cat Music.

 

 • Muzică: Victor B., Regyna, Alexia Țalavutis
 • Lyrics: Regyna
 • Regie: Vlad Oancea
 • DOP & Montaj: Sergiu Nicula
 • Coregrafie: Emil Rengle
 • Dansatori: Laura Alecsandru, Tiffany Onashiro, Mircea Vlad, Bogdan Plesa
 • Styling: Silvia Cristescu
 • Make-up & Hair: Alex Ifimov
 • Video Production: Luca’s Art Film
 • Artwork: Sebastian Florea
 • Management: Aprilia Ivănescu

 

Facebook: Alexia Talavutis Oficial –     https://www.facebook.com/AlexiaTalavutisOficial/

Instagram: @alexia.talavutis   –  https://www.instagram.com/alexia.talavutis/

YouTube: https://www.youtube.com/user/alexiatalavutis

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here