OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluții de detecție, anunță participarea sa la ediția de anul acesta a Romanian Security Fair – principala platformă locală de discuții pentru companiile care deservesc piața și industria de securitate – în perioada 18-20 octombrie, și vă invită la standul 23 pentru a afla ultimele noutăți lansate de companie.

Ajunsă la cea de-a V-a ediție, Romanian Security Fair este o expoziție internațională bienală, care aduce în centrul atenției rezultatele cercetării și inovației tehnologice din domeniul securității, reunind în același loc furnizorii și consumatorii de astfel de soluții. Evenimentul de anul acesta este organizat de Asociația Română pentru Tehnica de Securitate, în parteneriat cu ROMEXPO, managementul fiind asigurat de ITS Events Management. Tematica aleasă este necesitatea de a face față provocărilor cu soluții performante și eficiente, care asigură un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidențial, de afaceri și infrastructură critică. Expoziția contribuie astfel la creșterea gradului de conștientizare a problemelor și a riscurilor de securitate, oferind participanților informații de care au nevoie în protejarea activităților curente. Aceștia pot avea acces la cunoștințe specifice securității, planificării, proiectării, instalării, punerii în funcțiune și întreținerii unor astfel de sisteme.

Cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții de detecție și cu un portofoliu diversificat de produse capabile să securizeze orice tip de perimetru, OPTEX a decis să participe la Romanian Security Fair 2018, unde va prezenta toată gama sa de produse pentru exterior. Compania militează pentru securizarea eficientă a perimetrelor expuse riscurilor prin instalarea de soluții adecvate pentru fiecare scenariu în parte și recomandă totodată utilizatorilor proiectarea unor sisteme cu mai multe niveluri de detecție. De aceea, oferta sa include diverse game de detectoare, pentru diferite medii de lucru și aplicații, cu diverse raze de acțiune și tehnologii de detecție, ce pot fi folosite separat sau împreună, pentru maximizarea securității.

Credem într-o lume mai sigură și de aceea depunem toate eforturile necesare pentru a dezvolta cele mai eficiente soluții de detecție, venind astfel în întâmpinarea noilor provocări. De asemenea, ne străduim întotdeauna să informăm complet partenerii și utilizatorii cu privire la problemele și riscurile de securitate cu care se pot confrunta, precum și referitor la soluțiile pe care le-am creat pentru remedierea lor. Din acest motiv, Romanian Security Fair reprezintă o ocazie excelentă pentru noi să transmitem celor interesați informații esențiale necesare instalărilor specifice pentru a evita alarmele false – o mare problema a sistemelor de securitate, precum și cunoștințe generale pentru domeniul securității. Prezența noastră are și rolul de a obține feedback-ul specialiștilor din domeniu, pe care de altfel ne bazăm și în proiectarea și dezvoltarea de noi soluții”, a spus Dragoș Enea, Customer Service Manager pentru OPTEX România și Bulgaria.

Dintre echipamentele care vor fi prezente la standul OPTEX, cele mai cunoscute sunt soluțiile din seria Shield – VXS și BXS. Modelele VXS sunt recomandate pentru detecție timpurie la exterior, căci, cu ajutorul tehnologiei PIR (passive infrared) pot detecta prezența corpurilor străine emițătoare de radiație în spectrul infraroșu pe o rază de până la 12m, cu un unghi de acoperire de 900 și o împărțire în 16 zone. Folosind aceeași tehnologie PIR, dispozitivele BXS pot fi implementate ca un al doilea nivel de securizare, căci asigură o detecție de tip cortină, cu o rază de acoperire de până la 12m de fiecare parte. Cei interesați de monitorizarea zonei adiacente obiectivului protejat vor găsi la standul OPTEX și detectoarele din seria HX, care asigură o detecție volumetrică pe distanțe de până la 12m, cu un unghi de cuprindere de 850 și o împărțire posibilă pentru 94 de zone. Iar cei dornici să afle cum pot proiecta cele mai eficiente sisteme de securitate ale momentului, vor putea lua contact cu echipamentele din seria RedScan. Apreciate pentru inovația adusă în domeniul securității, acestea folosesc tehnologia LiDAR, cu care pot detecta dimensiunea, viteza și distanța la care se află un corp în mișcare, iar datele sunt procesate ulterior pe baza unui algoritm unic, care maximizează eficiența detecției și reduce la minimum probabilitatea alarmelor false.

Toate acestea, plus multe altele, vor fi prezente în perioada 18-20 octombrie la standul OPTEX, 23, de la Romanian Security Fair 2018, unde cei interesați vor putea primi toate informațiile dorite cu privire la inovațiile din industria securității, chiar de la reprezentanții companiei.

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir și wireless, cât și senzori specializați cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare și până acum, OPTEX și-a construit reputația la nivel mondial de producător de produse și tehnologii inovative și de calitate.

Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here