Organizatorii expoziției imobiliare nr.1 din România, BDOBC Business Center, în parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidențiali din țară și susținuți de peste 50 de parteneri media pregătesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINȚELOR și CASELOR DE VACANȚĂ.

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI, are loc în București în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje și surprize plăcute!

De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expoziției TNI economisesc nu doar TIMP, ci și BANI!

             Oferta târgului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozanții TNI prezentând oferte delocuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța și celelalte zone de interes ale țării.” declară Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

 

Cerințele cumpărătorilor actuali de locuințe

 

În ultimii ani, una dintre cele mai importante modificări la nivelul pieței rezidențiale este cea a comportamentului cumpărătorilor.„Piața imobiliară din București se află într-un dezechilibru alimentat atât de cererea în creștere pentru apartamente de calitate, cât și de o ofertă care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumpărătorului: construcție nouă, locație centrală, dezvoltatori credibili și cu experiență vastă, apartamente locuibile și prețuri sustenabile.Arcadia Apartments Domenii combină în totalitate cele cinci cerințe principale ale cumpărătorului, dovadă fiind cele 250 de apartamente vândute în 9 luni de la lansarea din 2017,lansare realizată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI.

Conform graficului de execuție al Arcadia Apartments Domenii și ca rezultat al vânzărilor a 60% din numărul total de locuințe, în luna Septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex și penthouse”,declară Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Târgului Național Imobiliar TNI.

 

 

 

 

 

 

Românii investesc din nou în proprietăți de vacanță

 

La ediția anterioară a Târgului Național Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achiziția de proprietăți de vacanță. În  momentul de față tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți pe litoralul Mării Negre, iar prognozele arată că oamenii au toate șansele să își amortizeze cheltuielile, în scurt timp.

Cei mai mulţi turişti şi clienţi optează pentru Mamaia, astfel că în nordul celei mai luxoase staţiuni de pe litoralul românesc s-au ridicat cele mai multe clădiri cu apartamente. Cartiere întregi sau vile cu doar câteva apartamente, clădiri construite în Mamaia sau la intrarea în Năvodari, în plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniţi să se bucure de investiţie, fie cu turişti care au închiriat de la dezvoltatori sau investitori. În acest context, cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive și pentru acest segment imobiliar. Printre proiectele prezente exclusiv la târgul imobiliar din 28-30 septembrie se numără: Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence, Maurer Residence Constanța.

 

Cererea de locuințe sustenabile este în creștere

 

Cererea de locuințe verzi s-a intensificat în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final și beneficiilor pe care aceste proprietăți le oferă: calitate superioară, confort sporit, costuri mai mici la energie și beneficii pentru sănătate. La ediția Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii evenimentului găsesc oferte de locuințe certificate și precertificate Green Home.

Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate.

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuinţele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională,mărturisește Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens,Partener Târgul Național Imobiliar TNI

 

 

Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?

 

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde a demarat o  campanie specială, iar premiul pus la bătaie este un apartament în valoare de 62.000 EURO. “Ne bucurăm de un interes sporit din partea clienților pentru apartamentele construite în Cartierul Solar, luând în considerare numeroasele facilități oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spații verzi, locul de joacă pentru copii, piscină de 375 mp, diversele funcțiuni ale spațiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sală de fitness, gradiniță).

Până la finalul ediției de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc înscrieri în concursul intitulat Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?, organizat de Cartierul Solar, prin care poți câștiga 2 case în 3 trei pași”, ne spune Rus Adrian.

 

 

Radiografia evenimentului TNI:

– proiecte imobiliare în exclusivitate;

–  lansări de ansambluri rezidențiale;

–  apartamente de tip boutique;

–  case din containere maritime de la 11.500 euro;

–  oportunități de investiții;

–  proprietăți middle și high-end în centrul și nordul capitalei ;

–  lansări de noi credite de investiții imobiliare;

–  proprietăți de vacanță;

–  ofertă națională;

– soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic;

–  servicii conexe: arhitectură, design interior,  home stagging;

–  premii; tombole și cele mai bune oferte pentru vizitatorii TNI!

 

 

Vă invităm să vizitați ediția TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

 

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00 ; Duminică: 10.00 – 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

 

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;

Parteneri: Amber Gardens, Cartierul Solar, 21 Residence, Metropolitan, Sunny Holiday Residence, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council , Mervani Invest;

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Grădina mea de vis, Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here