Magazinul online Edotec.ro va pune la dispozitie cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism.

Magazin online Edotec.ro

Magazin online Edotec.ro

Produsele noastre vin de la Dynavin , cel  mai mare producator de navigatii auto dedicate.

Dynavin produce pentru dumneavoastra sisteme de navigatie compatibile pentru toate modelele de autovehicule, cum ar fi: Opel, Audi, Mercedes, BMW, Toyota, Renault, Ford, VW, Citronen si alte nenumarate modele auto pe care le puteti regasi in categoriile magazinului nostru online.

Dynavin a reusit sa intregreze in aceste aparate de navigatie auto functii precum : Internet 3G, TV tuner, Radio Tuner AM/FM, slot card SD, USB, touch screen, bluetooth si altele.

www.Edotec.ro, datorita datorita profesionalismului si seriozitatatii de care a dat dovada in comertul online de pe piata romaneasca de sisteme gps auto, a devenit unic importator si distribuitor Dynavin in Romania.

Magazinul online www.Edotec.ro vine in sprijinul conducatorilor auto aducand pe piata romaneasca sisteme multimedia auto dedicate, care se pot integra fara probleme in bordul oricarui autoturism, avand o ergomomie deosebita.

Alaturi de functia de baza, gps auto, datorita tehnologiei Dynavin, sistemul multimedia devine un sistem integrat care poate permite redarea de muzica sau film, acces la internet sau chiar vizionarea unor posturi TV.

Toate aceste necesitati de confort sporit sunt posibil de incorporat gratie unui singur dispozitiv pe care producatorul Dnavin de-a lungul anilor l-a perfectionat pentru a putea veni astazi in fata dumneavoastra. cu cele mai performante sisteme de navigatie auto dedicate tuturor tipurilor de automobile existente pe piata.

In Romania, Dynavin isi comercializeaza aparatele de navigatie auto prin partenerul sau de incredere, compania Edotec, cu care, de altfel, a si incheiat un contract de exclusivitate.

In magazinul specializat  www.edotec.ro regasiti toate tipurile de sisteme de navigatie auto dedicata produse de DYNAVIN la standarde europene si testate cu rigurozitate pe fiecare tip de automobil inainte de a fi produse in serie.

Multiplele functii de care dispune un astfel de dispozitiv ofera un comfort sporit atat pentru conducatorul auto, fara sa neglijeze insa pasagerii, oferind in acelasi timp conctivitate cu dispozitivele existente deja:

– televizor digital extern de mare viteza;

– sistem de navigatie prin GPS prin TMC;

– internet 3G;

– Bluetooth cu A2DP;

– screentouch;

– slot de card SD;

– conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan;

– Radio Tuner AM/FM cu RDS;

–  TV Tuner tip HD;

– DVD;

– interfata IPOD;

– port USB integrat.

 

Despre Edotec

Magazinul online Edotec este operat de S.C. DON 20 SRL. Incepand cu luna iunie a anului 2011,  www.Edotec.ro devine unic importator si distribuitor Dynavin in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here