Link YouTube: https://youtu.be/IUlT3Vqkp8Y

 

 

Dupa ce a lansat „In lipsa ta”, piesa care a adunat deja peste 11 milioane vizualizari pe canalul de YouTube Cat Music, JO revine cu „Maria”, single ce face parte dintr-un proiect special al artistei.

 

„Unul dintre lucrurile care m-au inspirat atunci cand am compus piesa este chiar tara in care s-a filmat clipul, Spania. Noul meu single a luat nastere in tabara de vara Cat Music, anul trecut si este primul la care am lucrat alaturi de Serban Cazan. Este prima mea piesa in limba spaniola si sper sa va bucurati de ea”, a declarat JO.

 

Videoclipul celui mai nou single al artistei, „Maria”, este regizat de catre Ionut Trandafir si filmat in Barcelona.

 

In plus, JO pregateste fanilor noi surprize care vor face parte dintr-un summer pack special: „« Maria » este primul single dintr-o serie de piese de vara pe care urmeaza sa le lansez. Urmatoarea va fi lansata luna viitoare si se numeste « Sangria » .”

 

JO, pe numele ei Ioana Anuta a reusit in 2012 sa se claseze pe locul al doilea in finala concursului „X Factor”. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul sau single, „Soapte”, care a strans peste 18 milioane de vizualizari. Aceasta a mai lansat piese precum „Mesajul meu” si „Cu un picior in rai”, dar si colaborari cu artisti precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Pana vara viitoare” a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here