Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, va transmite live ediția de anul acesta a BIAS – Bucharest International Air Show – anunțat pentru a zecea oară cel mai important eveniment aviatic care se desfășoară pe teritoriul României.

Evenimentul are loc pe data de 28 iulie, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și Romaero. Aflat la cea de-a zecea reprezentație, această ediție aniversară este dedicată centenarului. La fel ca în fiecare an, intrarea publicului este liberă, iar accesul se face prin Romaero.

Axis Communications este o companie recunoscută la nivel mondial pentru echipamentele sale video de rețea, îndeosebi pentru camerele de supraveghere video, dar portofoliul de produse s-a extins în ultimii ani, iar scenariile de utilizare s-au diversificat. Astfel, produsele sunt tot mai variate, pe de o parte, și au devenit și mai performante, pe de altă parte, oferind un nivel de calitate fără precedent, conform camerelor video profesionale. Așa se face că echipamentele AXIS au fost folosite de mai multe ori pentru transmisia de evenimente live în ultimii doi ani. Și tot camere profesionale AXIS vor fi utilizate și pentru transmiterea în mediul online a evenimentului aviatic organizat pe data de 28 iulie.

Camerele AXIS din seria V59 sunt modele proiectate special pentru streaming live și utilizare profesionistă. Fiind modele de tip PTZ, acestea sunt prevăzute cu funcții pan/tilt/zoom extrem de fluide, pot apropia o imagine de până la 30x și încorporează suport audio de cea mai bună calitate. Oferta conține în momentul de față două astfel de dispozitive – V5914, cu rezoluție de 1280×720 pixeli și V5915, cu rezoluție de 1920×1080 pixeli. De asemenea, deosebită este și sensibilitatea la lumină, căci modelul 720p necesită lumină ambientală de cel puțin 0.6lux, în timp de varianta 1080p are nevoie de 1lux. Ambele integrează tehnologie WDR (Wide Dynamic Range) pentru a surprinde cât mai multe detalii în imaginile filmate și sunt optimizate pentru o reproducere fidelă a culorilor, la standarde de studio.

Pe lângă calitatea deosebită, AXIS V5914 și V5915 se remarcă și printr-o flexibilitate remarcabilă în utilizare, căci interfața deschisă pe care o utilizează permite integrarea în alte sisteme, vizând, astfel, un public mai larg. Ele sunt acompaniate de o licență de probă pentru aplicația CamStreamer, ce poate fi utilizată timp de trei luni pentru a transmite conținut video la cea mai bună calitate prin intermediul unor platforme populare precum YouTube sau Facebook. Camera este extrem de ușor de configurat și utilizat, astfel că nu este nevoie de personal specializat sau de timp prea îndelungat pentru a obține rezultatele profesioniste dorite. Totodată, este asigurat și suport VISCA PTZ cu până la 8 camere prin intermediul modulului I/O de rețea AXIS P8221 și integrare nativă cu NewTek TriCaster VMC1 și TC1.

Cei care doresc să urmărească evenimentul foarte popular an de an – Bucharest International Air Show 2018 – o vor putea face online, din confortul propriei locuințe, grație camerelor AXIS, accesând:

pagina de Facebook Axis Communications Romania;

pagina de Facebook Libertatea.

 

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.

Axis are peste 2.700 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here