Bucureşti, 19 iulie 2018: OTP Bank România lansează un produs nou de economisire destinat persoanelor fizice, Depozitul la Termen în lei constituit pe 7 luni, cu cea mai bună dobândă de pe piață pentru acest termen, ce poate ajunge până la 3,20% pe an, la constituirea online prin serviciul OTPdirekt.

Clienţii pot opta pentru constituirea unui depozit atât fizic, în orice sucursală OTP Bank, cât şi online, prin serviciul de internet banking, OTPdirekt. Clienţii care constituie depozitul prin OTPdirekt își cresc câștigurile cu 0,20%, astfel dobânda ajungând până la 3,20% pe an.

Pe lângă valoarea promoțională a dobânzii, 3,20% pe an prin OTPdirekt, clienţii persoane fizice beneficiază şi de zero comision de deschidere, administrare, lichidare a depozitului, respectiv de retragere numerar la scadenţa acestuia, indiferent dacă au constituit depozitul prin OTPdirekt sau la ghișeu. Clienții care optează pentru constituirea depozitului la ghișeu, se bucură de o dobândă de 3% pe an.

Oferta se adreseazǎ atât clienților existenți, cât și celor noi ai OTP Bank, iar suma minimă necesară pentru constituirea depozitului trebuie sa fie mai mare sau egală cu 2.000 de lei.

OTP Bank susține și încurajează comportamentul financiar responsabil şi face un pas important în stimularea economisirii în România, lansând o ofertă promoțională extrem de atractivă pentru depozitul la termen în lei constituit pe 7 luni, cu cea mai bunã dobândă de pe piaţă pentru termenul respectiv. Prin acest produs ne propunem să susţinem clienţii în realizarea planurilor lor de economisire, considerând acest obicei ca un semn de sănătate financiară personală cu efecte benefice atât asupra comunității, cât și asupra întregii societăți.”, a declarat Mircea Gologan, Director Direcţia Managementul Produselor Persoane Fizice în cadrul OTP Bank România S.A.

Oferta promoţională este valabilă până la data de 30 septembrie 2018.

 

Mai multe detalii despre Depozitul la Termen în lei constituit pe 7 luni pot fi consultate aici.

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

OTP Bank este a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală și de Est în 2017, conform Global Finance. OTP Group oferă servicii universale de înaltă calitate pentru aproximativ 15 milioane de clienți în 9 țări, printr-o rețea de aproximativ 1.400 de unități, rețea de ATM-uri și servicii electronice avansate. OTP Bank este cel mai mare furnizor de servicii financiare în Ungaria și un jucător foarte important pe piața financiară din Europa Centrală și de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here