• HTC U12+ are patru camere capabile să înregistreze videoclipuri la o rezoluție 4K
  • Smartphone-ul are un design complet nou, cu butoane sensibile la presiune și margini interactive care oferă o nouă experienţă tactilă

București, 17 iulie 2018 – Vodafone Romania introduce în ofertă HTC U12+, flagship-ul producătorului taiwanez. Smartphone-ul are un design complet nou, cu butoane sensibile la presiune și margini interactive care oferă o nouă experienţă tactilă și dispune de Android 8.0 Oreo cu HTC SenseTM.

HTC U12+ are patru camere, două camere principale de 12MP și 16MP capabile să înregistreze videoclipuri la o rezoluție 4K și două camere frontale de câte 8MP. Mai mult, noul smartphone are sisteme de sunet îmbunătățite, atât în ceea ce privește căștile audio HTC USonic cât și difuzoarele HTC BoomSound™ Hi-Fi.

Noul HTC are display Super LCD 6 de 6 inch cu sticlă 3D și format 18:9. În ceea ce privește aspectul hardware, HTC U12+ are procesor octa-core, 6GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 64GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card MicroSD. Telefonul are o baterie de 3420 mAh.

HTC U12+ este disponibil începând de la 159 de euro cu abonamentul Super Red 39, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 789 de euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe www.vodafone.ro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 45 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here