Cei mai importanți actori din domeniul de business-lifestyle s-au reunit în cadrul Galei Forbes Life Awards, pentru a celebra viața bună și frumusețea acesteia. Ajunsă la a patra ediție, manifestarea a adus în prim-plan poveștile unor idei, inițiative, businessuri, branduri de succes și personalități remarcabile, ce contribuie zi de zi prin exemplul și acțiunile lor la schimbarea în bine a României.

foto

foto

Una dintre cele mai importante distincții oferite anul acesta a fost Premiul Good Life Art, ca o recunoaștere a faptului că arta, ca factor definitoriu al calității existenței umane, reprezintă o componentă esențială în viața fiecăruia dintre noi. Acesta a fost câștigat de Galeria Senso (bd. Unirii, nr. 15, București), una dintre cele mai active din spațiul cultural bucureștean, care încă de la început și-a asumat rolul de fervent și neabătut promotor al artei contemporane românești atât în interiorul țării, cât și pe plan internațional.

„Mulțumesc Forbes Life pentru acordarea acestui premiu, în numele Galeriei Senso și al întregii echipe. Suntem onorați să primim acest premiu, în contextul în care Galeria a participat acum o săptămână la Târgul Internațional de Artă Paper Positions, care a avut loc la Basel, Elveția, bucurându-se de un real succes. Dorim să mulțumim doamnei Anca Vlad, pentru susținerea artei românești și încrederea acordată Galeriei Senso”, a declarat Angelo Bălie, directorul Galeriei Senso.

Redeschisă în primăvara anului 2014, Galeria Senso este un spațiu privat destinat prezentării, experimentului, confruntării, discursului teoretic, stimulării și promovării artei contemporane.

Aducem arta mai aproape de tine – iată deviza galeriei noastre, în numele căreia ne-am propus să facem o selecție cât mai reprezentativă de autori și opere. Expozițiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate publicului – Catena pentru artă – prin care sperăm să se manifeste, autentic și original, o vocație culturală asumată! Vom continua să organizăm și în 2018 evenimente de referință în peisajul cultural al Bucureștilor” – Galeria de Artă Senso, București

Mai multe informații privind activitatea Galeriei Senso – vernisaje, expoziții, lansări de cataloage de artă etc., găsiți pe www.galeriasenso.ro. Tot aici sunt prezentate în detaliu lucrările artiștilor aflați în portofoliu, clasificați în cele cinci secțiuni principale: pictură, grafică, sculptură, artă decorativă și bijuterie contemporană. Site-ul încorporează platforma unui magazin online și oferă posibilitatea achiziționării operelor de artă la un click distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here