OMNIASIG Vienna Insurance Group face un nou pas în urmărirea obiectivului său strategic de DIGITALIZARE, prin utilizarea unui sistem bazat pe Inteligență Artificială, într-un nou proiect de automatizare a proceselor operaționale de înregistrare, procesare și arhivare a documentelor.

 

Sistemul avansat de recunoaștere optică a caracterelor – OCR Inteligență Artificială – permite integrarea automată a documentelor în fluxul electronic al companiei, prin simpla scanare. Procesarea este realizată pe baza unui set de caracteristici predefinite și asigură un control ridicat asupra acurateții procesului.

 

Acest nou proiect de tip <<intelligent process automation>> vizează creșterea calității serviciilor companiei prin prelucrarea automată a documentelor, eficientizând procesele operaționale și reducând timpul aferent acestora. Motoarele de procesare OCR elimină redundanța și erorile uzuale, realizând verificări comparate cu datele integrate corect și ajustând, în funcție de caz, modelul de integrare în sistem.

 

Soluția de procesare automată inteligentă permite înregistrarea și prelucrarea unor volume mari și complexe de documente și informații, obținerea de rapoarte în timp real și oferă o acuratețe ridicată a datelor procesate. Practic, noua soluție permite înregistrarea automată a documentelor, acestea fiind prelucrate și arhivate instant în sistemul intern și reprezintă un suport esențial în optimizarea activității companiei, precum și a calității serviciilor oferite clienților și partenerilor.

Mihai Tecău

Președinte Directorat

OMNIASIG Vienna Insurance Group

“Pentru noi, îmbunătățirea permanentă a produselor și serviciilor este o prioritate și vrem să ținem constant pasul cu dezvoltarea tehnologiei. În acest sens, urmărim implementarea de sisteme și soluții tehnologice inteligente noi, astfel încât să dezvoltăm digitalizarea cât mai multor procese în companie. Acest proiect de automatizare a activității operaționale este un prim pas, și, în funcție de impactul și evoluția acestuia, vom analiza extinderea soluției și către alte arii de activitate ale companiei.”

 

Trecerea la automatizarea inteligentă a proceselor operaționale de înregistrare și procesare a documentelor este un pas normal și necesar în activitatea companiei și oferă o viteză superioară de prelucrare a datelor, precum și o exactitate mai mare a informațiilor procesate.

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here