Amanet Romero pentru clienti si comunitate,
Fapte bune in fiecare zi

Amanet Romero

„Este o initiativa buna. Mi-a placut organizarea si cred ca ati putea ajuta si alti copii.”

George

Serviciile de amanet, schimb valutar si transfer pun toti clientii intr-un mod rapid in contact cu suma de bani de care au nevoie. Amanet Romero  este un partener care in ultimii 20 de ani a intermediat acest schimb, oferind un mediu sigur si prietenos

Tranzactiile sunt sigure, rapide si adaptate atat clientilor care vin cu o piesa din metal pretios cat si clientilor care vin cu cantitati mari de aur. Pentru clientii care dispun de cantitati mari de metale pretioase, a fost creat un laborator in cadrul diviziei, Romero Gold Trade, unde clientii beneficiaza si de servicii de topire, analiza si evaluare a metalelor aduse.

In plus, credem cu tarie ca avem obligatia sa sustinem comunitatea din care facem parte.  Astfel, pana in prezent, in cei douazeci de ani de activitate, ne-am implicat activ pentru sustinerea cauzelor care au ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si nu numai. Am sustinut fundatii precum Clubul lui Filip, Si noi suntem copiii vostri, Copiii din Valea orasului, proiectul Fundatiei Printesa Margareta, Fondul de burse etc.

Despre programul “Fapte bune in fiecare zi”

Sunt aproape doua luni de cand a luat viata proiectul ”Fapte bune in fiecare zi”, prin intermediul caruia ajutam copiii cu rezultate bune la invatatura care provin din familii care au nevoie de sustinere.

Acest proiect ne-a oferit ocazia sa cunoastem cativa adolescenti minunati si credem ca drumul ar fi fost sinuos daca nu am fi apelat la sprijinul Arhipiescopiei Dunarii de Jos. Cu un simplu telefon si o cauza explicata am dat mai departe povestea noastra. Poveste care ne-a adus cinci nume de adolescenti silitori: George, Maria, Mirela, Ionut si Florentina.

I-am cunoscut pe toti. Fiecare cu propria poveste si cu cu multe dorinte pentru ei si pentru cei din jur. Speram ca prin micile dorinte pe care le-am indeplinit sa le fi adus putin confort si bucurie.

Cateva marturii despre proiect:

“Ne indepliniti mici dorinte sa putem continua in conditii mai bune sau in conditiile pe care le-am fi dorit.” (Maria – isi doreste sa fie Presedinte)

“Este o initiativa buna. Mi-a placut organizarea si cred ca ati putea ajuta si alti copii.”(George – isi doreste sa fie Medic)

“Ma bucur sa fiu in proiectul vostru. Multumesc!”(Mirela – isi doreste sa fie Prim ministru)

“Cred ca este o sansa pentru copii dandu-le o sansa sa continue sau sa inceapa proiecte”(Ionut – pasionat de robotica)

Prin proiectul nostru vom continua sa oferim suport copiilor stiind ca peste ani ei vor fi cei care vor pune umarul la o lume la buna.

Echipa Amanet Romero

Despre ROMERO 26 IFN SRL

Infiintat cu mai bine de doua decenii in urma, amanetul Romero s-a decis sa puna bazele unor parteneriate longevive bazate pe relatii in deplina siguranta si transparenta.