București, 16 mai 2018. este singura școală britanică din România evaluată ”Excelent” atât pentru „calitatea actului de învățare al elevilor și rezultatele academice ale acestora”, cât și pentru „oportunitățile în dezvoltarea personală a elevilor„.

British School of Bucharest oferă curriculumul școlar britanic și a primit calificativul “excelent” din partea Departamentului de Educație din Marea Britanie în cel mai recent raport al Inspectoratului Școlilor Independente (ISI) din UK.  Raportul din mai 2018 al ISI menționează că “evoluția pozitivă a elevilor BSB este rezultatul modului de predare, bine planificat și realizat eficient de către echipa de profesori”, precum și că “aceasta reflectă buna pregătire a profesorilor și înțelegerea corectă a nevoilor elevilor”.

British School of Bucharest (BSB) este o școală internațională privată de top, cu multiple acreditări și certificări oferite de autoritățile locale și internaționale, care a pregătit numeroase generații de elevi pentru a-și continua educația în unele dintre cele mai prestigioase universități din lume. Această performanță se datorează, în special, echipei unice de profesori care oferă elevilor educație la standarde de excelență.

Absolvenți de la Oxford și Cambridge, precum și de la alte universități de prestigiu, au ales să fie profesori în România, la British School of Bucharest.

Toți profesorii BSB, vorbitori nativi de limbă engleză, au o experiență de peste 15 ani în sistemul de învățământ britanic, iar unii dintre ei locuiesc în România și predau la această școală de peste 8 ani.  Acești profesori britanici aleg să vină în țara noastră, la BSB, pentru a-și desăvârși cariera și în plan internațional, motivați de faptul că aici găsesc condiții academice excelente, dar și copii dornici sa învețe, să se dezvolte și să devină adevărați cetățeni ai societății de mâine.

Philip Walters, directorul British School of Bucharest, absolvent al Universității Cambridge, specialitatea Geografie, s-a alăturat școlii în anul 2012. După mulți ani de experiență într-o școală de top din Marea Britanie, Philip a decis să se afirme și la nivel internațional, continuându-și cariera în învățământ la Harrow International School din Bangkok unde a profesat timp de 7 ani. “BSB este o școală internațională specială, apreciată mai ales pentru grija și atenția acordate elevilor și spiritul de comunitate dezvoltat în rândul studenților aparținând unor culturi variate. Echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, creează un mediu în care sunt încurajate dezvoltarea individuală și respectul pentru diverse culturi, valori și convingeri, formarea de cetățeni responsabili ai lumii de mâine. Copiii mei fac parte din această comunitate unită și vin cu drag la școală, unde beneficiază de multiple oportunități. Pentru mine este un privilegiu să fac parte din această comunitate și să lucrez aici, alături de o echipă dedicată, talentată și muncitoare, care contribuie la unicitatea BSB”, a declarat Philip Walters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here