Primavara ai un motiv in plus sa faci ceva schimbari in locuinta ta. Afara e vreme buna, temperaturile sunt crescute, poti sa te ocupi in liniste de varuit sau de vopsit, de redecorat. Daca vreti sa incepi schimbarile cu dreptul te poti apuca de aplicat vopseaua decorativa de calitate, care poate schimba complet interiorul si exteriorul, obtinandu-se efecte deosebite. Finisajele decorative obtinute sunt originale, rezistente, vopseaua se aplica usor si rapid, rezistenta la umiditate, ultraviolete si spalari este foarte mare.

 

Suprafetele pe care se poate aplica vopseaua decorativa sunt multiple, de la lemn si metal la glet, aspectul sau poate fi perlat sau lucios, chiar si marmorat. Iar daca vrei sa mai scapi de faianta si sa o inlocuiesti poti foarte bine sa te bazezi pe vopseaua decorativa. Dincolo de aceste aspecte vopselele decorative permit obtinerea unor nuante impecabile, te poti juca cu texturile si modelele, efectele decorative fiind elegante si unice. Dupa ce ai ales o vopsea sau mai multe care iti convin si pe care le vrei aplicate te poti apuca si de treaba. Inainte de aplicare trebuie sa verifici starea peretilor, suprafetele sa fie curate si fara deformari, starea vopselei anterioare, nuantele vopselei decorative trebuie verificate si ele inainte de aplicare.

 

Nuanta trebuie sa fie in ton cu mobila, podeaua sau textilele din camere. Pana sa aplici vopsea decorativa aplica un strat de vopsea lavabila mata, suportul pentru viitoare vopsea cu rol decorativ. Decorativa se aplica cu o pensula noua, de calitate, prin miscari in forma de X. In cateva minute sau ore, in functie de suprafata, vei avea gata suprafetele si te vei putea bucura de o locuinta originala si deosebita, de o atmosfera aparte.

 

Rives are vopsele decorative intr-o varietate de culori suprinzatoare, vopseaua e pe baza de apa, usor de curatat, exista fisiere cu mostre reale de culori pentru a sti mereu ce cumparati. Pentru o aplicare corecta pe site se gasesc instructiuni de aplicare detaliate, sfaturi si detalii tehnice, se pot obtine si efecte 3D de calitate, modele opace si culori unice. Produsele Rives sunt certificate, se livreaza rapid, vin de la producatori de top, se potrivesc atat pentru interior, cat si pentru exterior si au rezistenta UV si la schimbari de umiditate sau temperatura, rezista la socuri mecanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here