Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, a organizat astazi, la Bucuresti, un eveniment dedicat pietei locale de securitate. Mai mult de 100 de parteneri, integratori, distribuitori si revanzatori au participat la Milestone Integration Day, avand astfel oportunitatea de a testa si descoperi cele mai noi caracteristici si beneficii ale produselor Milestone. Au fost organizate si sesiuni de prezentare ale solutiilor partenerilor Milestone, care pot ajuta afacerile integratorilor de securitate sa evolueze.

Milestone Integration Day este o buna oportunitate de a reuni intreaga comunitate Milestone din Romania, pentru a le oferi resurse, povesti de succes si toata tehnologia care vine in intampinarea trendurilor globale viitoare”, a declarat Borislava Kenarova, Distribution Channel Manager.

Evenimentul a avut si rolul de facilitator de relatii, reprezentand o oportunitate ca cei prezenti sa interactioneze cu firme din intreaga tara, precum si sa faca parte din comunitatea de integratori Milestone. Intr-un final, scopul evenimentului este schimbul de informatii, de studii de caz si de stabilire de noi conexiuni pentru viitoare proiecte si dezvoltari in acord cu nevoile de business.

Solutiile prezentate in cadrul evenimentului au fost organizate in jurul a trei verticale de business: Smart City, Logistica si Retail, toate bazate pe sistemul de video management numarul 1 la nivel international – VMS-ul XProtect®. Motivul pentru care aceste trei verticale au fost alese este acela ca, in 2018, aceste domenii sunt prognozate sa cunoasca o crestere semnificativa in Romania.

Smart City – viitorul este acum

Marile orase au nevoie de resurse multiple pentru a face fata amenintarilor in crestere, fie ca vorbim de furtul din vehicule, din buzunare sau de atacuri armate. De aceea orase precum Bucurestiul pot fi securizate cu ajutorul software-ului VMS XProtect®. O solutie bazata pe Milestone poate creste nivelul de siguranta al celor peste 2 milioane de locuitori ai orasului, prin reducerea timpului de raspuns si prin oferirea de informatii audio/video vitale, rapid si simplu, organelor de securitate. In cele din urma, un oras inteligent este un mediu urban care integreaza informatii si tehnologii de comunicare (ICT) cu tehnologii IoT, intr-un mod securizat. Astfel, datele video ofera informatii critice.

 

Transportul public – Calatoriti in siguranta

Activitatile criminale ce au loc in transportul public este si el in crestere, atat in autobuze, metrou sau trenuri. De-a lungul intregii Romanii. O solutie bazata pe Milestone poate transforma dramatic nivelul de securitate al acestui segment, iar tehnologii precum Edge Storage si Milestone Interconnect™ fac posibila preluarea automata sau manuala a imaginilor video realizate de camerele instalate la interiorul vehiculelor. Astfel, imaginile pot fi combinate cu alte inregistrari din statiile de preluare a publicului, pentru a se putea realiza investigatii mai rapide. De asemenea, produsele Milestone Advanced VMS pot sa genereze harti de risc si alarme.

 

Retail – Travel in a secured way

XProtect Retail este un instrument de investigare ce permite proprietarilor de magazine sa optimizeze operatiunile si sa creasca marja de profit, prin indentificarea fraudelor si a stocului neperformant. Instrumentul coreleaza datele generate de unitatile POS sau ATM-uri cu imagini generate de camerele de supraveghere, putand fi astfel usor localizate tentativele de frauda.

 

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Prezente prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here