Miercuri, 28 martie 2018, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a organizat în Aula Carol I din sediul său istoric „”, eveniment care s-a adresat membrilor și viitorilor membri, colaboratorilor și partenerilor din mediul privat și public. „Seara partenerilor” a deschis oficial seria de manifestări menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene.

Cu acest prilej, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele Camerei bucureștene a vorbit participanților despre rolul CCIB în modernizarea economiei românești și despre modul în care funcționează organizația noastră astăzi, punctând principalele axe strategice și elementele care diferențiază Camera bucureșteană în peisajul economic românesc.

În a doua parte a intervenției sale, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a prezentat programul evenimentelor speciale dedicate aniversării a 150 de ani de activitate camerală. „Următoarea manifestare din serie, Conferinţa Focus Bucureşti: dezvoltare urbană, economie, mobilitate, va avea loc în luna mai și își propune să identifice necesitățile mediului economic din perspectiva priorităților de dezvoltare urbană și să identifice soluțiile cele mai eficiente pentru București, ca pol economic. Pentru a atinge acest obiectiv vom aduce la aceeași masă experți, autorități și antreprenori de top”, a declarat președintele Camerei bucureștene. Potrivit prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, programul aniversar derulat sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare. include, de asemenea, Gala Aniversară CCIB – 150 de ani de progres și sprijin pentru mediul de afaceri, Ziua porților deschise la CCIB, dublată de un Salon al antreprenorilor, dar și mese rotunde, expoziții, lansări de carte.

„Seara partenerilor” a constituit un excelent prilej pentru participanți de a afla de la directorul general al CCIB, George Vodislav, informații despre obiectivele operaționale ale Camerei bucureștene, despre activitățile, produsele și serviciile oferite de echipa noastră, inclusiv servicii de mediere și arbitraj prin Centrul de mediere și Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIB. „Pe lângă oferta consacrată deja, avem plăcerea de a vă oferi posibilitatea de a organiza evenimente – de la conferințe, forumuri, cursuri și seminarii, până la expoziții, seri muzicale, recepții, prezentări – în sălile, cu capacitate de până la 150 de locuri, din Palatul CCIB, clădire emblematică a Capitalei, cu o istorie remarcabilă”, a punctat directorul general al Camerei bucureștene.

Programul „Serii partenerilor” a fost completat cu un minirecital de muzică clasică, susținut de artiști ai Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii Române. În finalul evenimentului, echipa noastră a oferit un cocktail, bun prilej pentru oaspeții noștri de a discuta despre potențiale parteneriate de afaceri, de a lega noi prietenii, dar și de a admira documentele originale reunite în expoziția „100 de ani de comerț românesc”.

Biroul de Presă al CCIB

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here