Domurile geodezice reprezinta structuri autoportante si versatile, ce in interior nu au nevoie de stalpi de sustinere. Exista posibilitatea de a fi montate mai multe marimi de asftel de corturi, cuplate prin intermediul unor pasarele acoperite, montate pe acelasi plan cu corturile.

Aceasta structura geodezica este un concept mai nou pe piata, venind in ajutor pentru organizarea de diferite evenimente importante din vietile noastre. Nunti, concerte, petreceri pentru adulti sau copii sau diverse sarbatori festivale, etc., toate acestea vor deveni un adevarat basm in aer liber, cu acoperisuri feerice.

Daca vrei solutia ideala pentru astfel de evenimente, nu ezita sa apelezi la Dom-urile TentEvent, unde vei avea parte de consultanta, si vei putea particulariza fiecare eveniment dorit, astfel incat sa fie de vis. Pe noi nu ne sperie niciun anotimp, deoarece oferim sisteme de racire cu aer conditionat sau sisteme de incalzire. Tot noi aducem si mobilierul necesar sau decoratiuni de orice fel si marime, orice doriti dvs ! Invitatii vor pleca cu amintiri memorabile, daca ai ales sa organizezi o ceremonie de nunta ca in filme, cu covor rosu, multe petale de trandafiri, porumbei… Sau vrei sa participi la un concert al trupei tale preferate si sa te simti si tu o vedeta pentru cateva ore?

Noi suntem o echipa calda si prietenoasa si va oferim servicii de inchiriat astfel de  dom-uri, va putem ajuta cu anumite concepte artistice, consultanta decor, idei si planificare de evenimente, astfel incat sa traiti o experienta de neuitat !

Saloanele de nunti sau orice alt eveniment ales, vor fi tranformate de dom-urile noastre in adevarate spatii atipice si originale, ele putand fi amplasate practic oriunde, fie ca doresti la mare, la  munte, o insula in Delta sau de o piata centrala. Noi le ridicam in timp record, avem echipa profesionista de montaj astfel ca maginea evenimentului dumneavoastra sa aiba un real succes, asa ca nu va faceti griji, pentru ca noi ne ocupam de tot !

Trebuie doar sa ne contactati, sa ne trimiteti informatii detaliate despre perioada evenimentului ce va avea loc, tema acestuia, locul desfasurarii si orice alta doleanta a dvs.

Sunt ideale pentru: evenimente corporate, spatii pentru proiectii multimedia, manifestari artistice, evenimente sportive, lounge-uri pe acoperis, showroom-uri mobile, spatii pentru spectacole si cinema, spatii permanente pentru evenimente, dom-uri de iarna, festivaluri, hoteluri eco, camping de lux, dom-uri pentru yoga, arhitectura de gradina, ec.

Corturile pentru evenimente Tentevent sunt spatii unicat si creative, ce te vor introduce intr-o noua era de distractie!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here