Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), s-a întâlnit la sediul Camerei bucureştene cu domnul Denis Jelimalai, consilier economic la Ambasada Republicii Moldova în România, aflat la finalul mandatului său în țara noastră.

Cu această ocazie, președintele Camerei bucureștene i-a înmânat dl. Jelimalai „Diploma de excelență a CCIB” și „Brevetul” aferent pentru contribuția deosebită în promovarea schimburilor comerciale, a cooperării economice, precum și a relațiilor dintre instituțiile camerale, în interesul comunităților de afaceri din România și Republica Moldova.

În cadrul acestei întrevederi, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a subliniat că în acest mandat dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova constituie o direcție prioritară, ca de altfel și îmbunătățirea colaborării cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

În opinia participanților, în perioada următoare este bine-venita organizarea unor evenimente dedicate promovării condițiilor în care se pot face investiții în Republica Moldova, a stimulentelor și avantajelor oferite de legislația în vigoare. În ceea ce privește domeniile cu potențial, consilierul economic la Ambasada Republicii Moldova în România a subliniat că investitorii români, inclusiv cei străini care au investiții în România ar putea avea în vedere componente pentru industria auto, precum și industria textilă, sectoare în plină dezvoltare în statul vecin.

Biroul de Presă al CCIB

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here