Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZP) vor colabora în vederea dezvoltării unor programe şi activităţi cu implicaţii asupra comunităţii de afaceri bucureştene.

Pentru a pune în practică aceste obiective, Camera bucureşteană prin prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedinte, şi UZP prin Doru Dinu Glăvan, preşedinte, au semnat un acord de colaborare.

Semnatarii documentului au identificat direcţii comune de acţiune, cu impact favorabil asupra vieţii socio-economice a Capitalei. Astfel, pe lângă promovarea reciprocă a acţiunilor, evenimentelor, produselor si serviciilor, echipele celor două organizaţii vor organiza, în colaborare, seminarii, conferinţe, mese rotunde pe teme convergente cu obiectul lor de activitate.

La finalul evenimentului, atât Sorin Dimitriu, cât şi Doru Dinu Glăvan, şi-au exprimat convingerea că, printr-o bună conlucrare, prevederile acordului vor fi rapid puse în aplicare, fiecare manifestându-şi întreaga disponibilitate de a contribui la o mai corectă şi eficientă informare a mediului de afaceri.

Cu o tradiţie de aproape 150 de ani în reprezentarea mediului de afaceri şi în derularea de parteneriate cu autorităţile, CCIB se bucura şi de o largă recunoaştere internaţională conlucrând cu aproape 100 de organizaţii similare din străinătate. Activitatea Camerei bucureştene este orientată către crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat.

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România este asociaţia profesională de creaţie publicistică şi jurnalistică a ziariştilor din România şi din comunităţile româneşti de peste hotare, continuatoare a organizaţiei omonime înfiinţată în 1919, şi are are statut de utilitate publică.

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here