FILE PHOTO: A representation of cryptocurrency bitcoin is seen in front of a stock graph and U.S. dollar in this illustration taken, January 24, 2022. REUTERS/Dado Ruvic/File Photo

București, 29 noiembrie 2023 Binance lansează astăzi proiectul de educație în limba română Școala Crypto, ce debutează cu un set de module online accesibile, menite să explice în detaliu, pe înțelesul fiecărui utilizator, fundamentele și mecanismele pieței cripto.

„România este una dintre cele mai importante piețe din Europa Centrală și de Est pentru noi. Avem aici o echipă de marketing, am localizat tot conținutul nostru și avem și un hub tehnologic aici. În context, este o decizie firească să ne concentrăm pe îmbunătățirea educației financiare a românilor și introducerea unor cunoștințe generale despre criptomonede într-un mod cât se poate de clar și accesibil, printr-o primă serie de cursuri în limba română, practic bazele unei academii virtuale”, declară Ilie Pușcaș, Country Manager, Binance.

Prima serie de cursuri din Școala Crypto include:

  • Fundamentele blockchain-ului
  • Fundamentele cripto
  • Descentralizare
  • Web3 și metaversul
  • Bazele tranzacționării
  • Strategii de tranzacționare și investiții

Finalizarea fiecărui curs aduce utilizatorilor din România nu doar un bagaj util de cunoștințe, dar și certificate și recompense utile în ecosistemul Binance. Cursurile din platformă sunt structurate pe nivelul Începător, Intermediar și Avansat.

Cursurile online sunt disponibile integral pe această pagină: https://www.binance.com/ro/events/scoalacrypto.

Global, Binance Academy, umbrela sub care se desfășoară Școala Crypto, atinge 3,7 milioane de noi utilizatori. Până în prezent, 510.000 de participanți au finalizat cursuri, iar 98.000 de certificări NFT au fost distribuite.

Local, versiunea în limba română a fost lansată în august și cuprinde deja peste 300 de articole informative în limba română.

ONG-ul @Romania se alătură inițiativei Școala Crypto pentru a promova educația financiară în rândul românilor, cursurile oferite de Binance încadrându-se în scopurile și obiectivele ONG-ului: de educare și împuternicire a oamenilor

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro.

Despre @Romania ONG

Scopul principal al @Romania este de a promova călătoriile inteligente în România și de a dezvolta instrumente bazate pe blockchain care democratizează modul în care planificăm, rezervăm și călătorim. Cu peste 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare, @Romania este deja cel mai influent brand de turism din țară. ONG-ul @Romania creează un brand turistic pentru România și îl promovează pe principalele platforme de social media. Prin prezentarea frumuseții și diversității culturii, istoriei și peisajelor României, @Romania își propune să atragă milioane de vizitatori pentru țara noastră în fiecare an. Pentru mai multe informații, accesați www.romania.org.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here