București, 2 mai 2023 – OTP Bank România anunță lansarea Campaniei de Primavară cu ZERO costuri pe viață, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 2-14 mai, de cele mai atractive oferte, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

 

Astfel, în intervalul 2-14 mai, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavară, prin care vor obține pachete de cont curent cu zero costuri pe viață.

 

„Atenția permanentă la nevoile clienților noștri ne-a determinat să dezvoltăm soluții și instrumente digitale, ca urmare a interesului tot mai mare pentru produsele și serviciile care pot fi accesate complet online. Și anul acesta propunem clienților, atât persoane fizice, cât și antreprenori, o ofertă competitivă și eficientă, cu zero costuri pe viață, care întâmpină nevoia acestora de predictibilitate și de reducere a costurilor, printr-o simplă aplicație online.”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Oferta destinată persoanelor fizice

 

În această campanie promoțională este oferit Pachetul de produse și servicii bancare OTP Lejer, cu următoarele produse și beneficii incluse: cont curent, card de debit Mastercard, internet și mobile banking și alerte SMS (control card și control cont), cu ZERO costuri pe viață și ZERO condiții lunare de încasare și tranzacționare.

 

Clienții noi persoane fizice interesați de ofertele de mai sus, pot aplica online, aici până pe 14 mai, inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

 

Ofertă destinată persoanelor juridice

 

Campania de primăvară pentru antreprenori, cu zero costuri pe viață, se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare. În cadrul campaniei, antreprenorii pot beneficia de ofertă prin accesarea paginii dedicate.

 

Pentru a beneficia de avantajele ofertei, antreprenorii trebuie să aplice în intervalul 2-14 mai și să devină clienți noi ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.

 

Noii clienți vor beneficia de:

  • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr nelimitatde plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
  • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în lei, gratuit pentru emitere şi administrare;
  • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS, indiferent de rulaj.

 

Clienții persoane juridice care doresc să acceseze oferta Campaniei de Primavară cu zero costuri pe viață pot aplica online aici până la data de 14 mai inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

 

 

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here