București, 13 septembrie 2022 – OTP Bank România a participat la cel mai mare credit sindicalizat acordat pe piata locală de real estate. În valoare de 410 milioane de euro, împrumutul sindicalizat a fost contractat de dezvoltatorul imobiliar Iulius, cu scopul de a susține planurile de dezvoltare pe termen lung ale companiei.

 

„Să fim parte din cea mai mare tranzacție din sectorul imobiliar local ne întărește poziția pe piață și ne susține consolidarea portofoliului. Această finanțare reflectă o dinamică sănătoasă a pieței și încrederea investitorilor în mediul de afaceri local. Astfel de tranzacții, planuri și proiecte de investiții confirmă capacitatea de cooperare în sectorul bancar în sprijinul companiilor active, care urmăresc să își atingă potențialul de creștere”, a declarat Gyula Fatér, CEO OTP Bank România.

 

Alături de OTP Bank România S.A., instituțiile financiare implicate în proiect sunt Erste Group Bank AG, Banca Comercială Română S.A., Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien AG, OTP Bank Nyrt. Firma de avocatură Wolf Theiss a fost consultantul juridic care a furnizat cadrul legal pentru tranzacție.

 

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

Pentru informații suplimentare:

Echipa de Comunicare

OTP Bank Romania, www.otpbank.ro

E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here