București, 26 august 2022 – În contextul actual, toate produsele devin din ce în ce mai scumpe, iar dezvoltarea unei pasiuni sau afaceri în domeniul fotografiei poate să devină o povară financiară. Pentru a ajuta românii să găsească o metodă alternativă de finanțare, care să nu pună presiune suplimentară asupra bugetului atunci când cumpără echipamente foto, tbi bank a încheiat un parteneriat cu retailerul F64, pentru a ajuta clienții cu soluția Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL) în rate.

 

BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate. În acest fel, clienții își pot permite să facă achiziții mai frecvente sau mai valoroase, în timp ce comercianții își cresc vânzările.

 

„Creșterea prețurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toți pasionații de fotografie și videografie din România. Parteneriatul cu F64 ne permite să fim alături de oamenii care doresc să-și urmeze pasiunea, dar fără a fi afectați financiar”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions la tbi.

 

Specializat în echipamente foto-video, F64 este unul dintre cei mai mari retaileri din România și oferă o gamă variată de produse și servicii atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniști.

 

„Vedem cum românilor le este din ce în ce mai greu să ia decizii financiare din cauza contextului economic global. Numărul fotografilor și videografilor care au început să facă business din această pasiune a crescut în România în ultimii ani. Parteneriatul cu tbi bank ne-a ajutat să oferim clienților soluții de finanțare pentru a-i scăpa de presiunea investiției financiare de la început în business. În același timp, BNPL ne permite ca afacere să ne creștem baza de clienți și să evoluăm în aceste vremuri complicate”, a spus Cătălina Coterleț, Manager Marketing, F64.

 

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Clara Enache / Corporate Communications Manager / [email protected] / +40 742 228 224

 

Despre tbi bank

bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here