București, 12 noiembrie 2021 – OTP Bank România anunță lansarea Campaniei Zero Friday 2021, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 12 – 26 noiembrie, de cele mai atractive avantaje, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

 

“Peste 5.000 de clienți au reacționat la campania Zero Friday de anul trecut, iar ca raspuns la preferințele lor pentru serviciile și produsele OTP, le oferim anul acesta o campanie îmbunătățită. Oferta de Black Friday de anul acesta este cea mai bună opțiune bancară din an și raspunde angajamentului nostru de a oferi clienților servicii practice, rapide și simplificate.”, a declarat Attila Kelemen, Directorul Direcției Marketing și Comunicare OTP Bank România.

 

Astfel, în intervalul 12 – 26 noiembrie, clienții noi OTP Bank pot beneficia de oferta de Black Friday, prin care pot obține pachete de cont curent și carduri de credit cu zero costuri pentru viață. Suplimentar, companiile pot accesa prin intermediul OTP Leasing, parte din Grupul OTP, oferta online pentru achiziția de mașini noi și second-hand cu costuri promoționale.

 

Oferta 1 (persoane fizice)

 

Pachetul LeZero care include cont curent, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card și Control Cont), cu ZERO costuri pe viață și ZERO condiții lunare de încasare și tranzacționare.

 

Oferta 2 (persoane fizice)

 

Cardul de credit Mastercard Dual cu 12 rate fără dobândă pentru cumpărături mai mari de 300 lei; perioada de grație de până la 55 de zile cu 0% dobândă pentru cumpărături; dobândă specială pentru refinanțare de doar 9.9% pe an; limita de credit generoasă de până la 30.000 lei.

 

Oferta 3 (persoane fizice)

 

Cardul Mastercard Calculat-Relaxat cu 6 rate fără dobândă pentru cumpărături oriunde în lume, indiferent de valoare; perioadă de grație de până la 55 zile cu 0% dobândă pentru cumpărături și limită de credit de până la 15.000 lei.

 

Clienții noi persoane fizice interesați de oferta pot aplica online aici înainte de 26 noiembrie, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei (cont curent, card de credit)

 

Oferta 1 (persoane juridice)

Campania ZERO Friday pentru Antreprenori” cu zero costuri pe viață se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală si de forma de organizare, care completează formularul dedicat pe website-ul otpbank.ro în perioada 12 – 26 noiembrie, și care devin clienți ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data aplicării.

 

Noii clienți vor putea beneficia astfel de:

  • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
  • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în lei gratuit pentru emitere şi administrare;
  • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS indiferent de rulaj.

 

Clienții persoane juridice interesate de oferta pot aplica online aici înainte de 26 noiembrie, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

 

Oferta 2 (persoane juridice) – OTP Leasing

 

În perioada 12 – 14 noiembrie, persoanele juridice pot accesa oferta de leasing financiar de Black Friday din partea OTP Leasing. Companiile beneficiază de dobândă specială de 1% pentru achiziția de vehicule noi și second hand.

 

Oferta detaliată a OTP Leasing poate fi accesată exclusiv online, aici.

 

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

 

 

 

 

Despre OTP Leasing România

 

OTP Leasing România a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a OTP Group). OTP Leasing România oferă pentru persoane juridice un portofoliu variat de produse de leasing financiar, destinat achiziției de autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are reprezentanti în București, Iași, Brașov, Timișoara și Cluj. OTP Leasing finanțează companii de pe întreg teritoriul României.

 

 

Pentru informații suplimentare:

Mihaela Duică

PR Manager

OTP Bank Romania, www.otpbank.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here