București, 14.04.2020 – CEC Bank, oferă salariaților instituțiilor medicale care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19, conform Ordinului 555/2020 publicat în Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-și refinanța creditele de nevoi personale în lei, în condiții foarte avantajoase: dobândă fixă de 5,5% pe an, cea mai mică de pe piață în acest moment, fără alte comisioane.

Astfel, oferta lansată de CEC Bank pentru acest tip de credite vine cu o dobândă  care se situează aproape la jumătate față de dobânda medie în sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu – de circa 10,5%.

CEC Bank intenționează să vină în sprijinul salariaților din spitalele care luptă împotriva COVID-19 și cu o ofertă de credite pentru locuințe cu costuri foarte avantajoase, care urmează a fi lansată în perioada următoare.

În cazul unui credit de nevoi personale de 20.000 de lei, rambursabil în 5 ani, rata pe care o va plăti clientul este 382 de lei, față de 430 de lei în cazul unui credit similar dar pentru care se practică dobânda medie din piață.

Pot fi împrumutate sume de până la 90.000 de lei, în moneda națională, pentru nevoi personale, fără garanții imobiliare, pe o durată de până la 5 ani. Dobânda este 5,5% p.a. și este singurul cost al creditului. Nu se aplică niciun comision de analiză sau acordare și nici comisioane lunare de administrare. De asemenea, în cadrul perioadei de rambursare, clienții pot opta pentru o perioadă de grație de 3 luni la rambursarea principalului, timp în care vor fi achitate doar dobânzile.

Având în vedere contextul determinat de noul coronavirus și necesitatea de limitare a deplasărilor și a contactului dintre persoane, pentru acest tip de credite este disponibil un flux de acordare simplificat, care prevede preluarea solicitărilor prin telefon prin intermediul serviciului Phone Banking și chiar și posibilitatea de a deschide conturi online, prin platforma CEC_IN, urmând ca solicitantul  să se deplaseze o singură dată în unitatea CEC Bank, pentru semnarea contractului final.

 

 

***

 

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here