Aproape că nu este român adult care să nu fi auzit de Kruk Romania, vestita companie de recuperare datorii pe cale amiabilă.

 

Acest lucru se întâmplă pentru că trebuie să recunoaștem cinstit, ne place să trăim bine, chiar dacă nu în lux. Cum veniturile sunt mici, de multe ori o facem pe datorie, fără a ne mai gândi la consecințe. „Carpe Diem!” este un principiu mult îndrăgit de români. Cu principiile de bază ale educației financiare stăm însă mult mai prost, din păcate.

 

E grozav ca să te bucuri de fiecare clipă pe care o trăiești, dar asta nu înseamnă obligatoriu ca să cheltuiești mai mult decât îți permiți, fără a demonstra că ești un om responsabil în toate sectoarele vieții tale.

Importanța tranzacționării câștig-câștig în procesul de colectare amiabilă a datoriilor

 

Negocierea corectă și eficientă necesită multă abilitate din partea specialistului recuperator și capacitate de a juca acest rol fără a-l pune pe datornic într-o situație jenantă, astfel încât problema să poată fi rezolvată corect de ambele părți, atât compania, cât și clientul, să aibă de câștigat.

 

Există multe motive pentru a negocia datoriile și pentru a încheia orice fel de întârziere.

 

Vrei să ieși din zona de criză financiară personală, dar nu ai habar de unde să începi?

Simți că pierzi controlul datoriei? Problemele financiare îți afectează deja starea de spirit, sănătatea și relațiile?

 

Trebuie să ieși din apatie și să acționezi inteligent! E singura cale!

 

Elaborează un plan împreună cu reprezentantul Kruk care se ocupă de cazul tău pentru a rezolva pentru totdeauna plata datoriei și vei scăpa de angoase, de insomnie, de lucruri care merg din rău în mai rău!

 

Având în vedere cât  poți direcționa din venituri (specialiștii spun că circa 30% ar trebui să fie acest cuantum) atunci când îți negociezi datoriile și înțelegi ce  categorii de sume ar trebui să plătești mai întâi, dintr-o dată lucrurile se clarifică.

 

Pe parcurs, dacă să îți urmăreștii cu atenție cheltuielile, s-ar putea chiar să aloci sume mai mari pe care să le folosești pentru a-ți acoperi datoriile restante și a te elibera de povara acestora.

 

Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de starea ta actuală și să nu-ți asumi ceva ce nu poți îndeplini. Dovedește responsabilitate și vei vedea că lucrurile se vor îndrepta.

 

 

Acest tip de negociere win – win este de obicei foarte reușit, deoarece la final mulțumirea este deplină.

 

În multe situații, în special în cazul în care o negociere pare deja pierdută și fără posibilitatea de închidere, aplicarea tehnicii câștig – câștig de către un specialist în rambursări datorii poate fi o soluție excelentă.

Kruk Romania face educație financiară clienților

 

Având o vastă experiență în lucrul cu oamenii aflați în dificultate financiară, această misiune s-a conturat cu timpul deoarece s-a dovedit că datornicii nu știau să își administreze bugetele personale.

 

Dorințele clienților au răzbătut în urma colaborărilor cu Kruk. Astfel de păreri, în sensul că foștii datornici au fost foarte mulțumiți de empatia și profesionalismul pe care l-au întâlnit la angajații companiei de colectare, dar și-ar fi dorit ca să afle de la ei și cum să își administreze pe viitor veniturile, au stat la baza muncii de educație financiară desfășurată în prezent tot mai calitativ.

 

Este important ca să ai instrumentele necesare pentru a fi în măsură să îți restructurezi întreg bugetul personal și tot ceea ce poate fi redus fără suferință, evitând în primul rând cheltuielile inutile .

 

Organizare și planificare întotdeauna!

 

Iată cuvintele magice care îți permit o gestionare financiară de succes a veniturilor și cheltuielilor. Ele îți pot schimba în bine viața! Iar cei de la Kruk te pot ajuta în acest sens!

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here