La ora actuala doua criptomonede au ajuns sa fie foarte populare si sunt cautate de cei care vor sa faca diverse tranzactii in conditii de securitate sporita: Bitcoin si Ethereum. Dintre cele doua cea mai avantajoasa criptomoneda si cea mai puternica e Ethereum, cu siguranta.

 

De ce?

Haideti sa vedem. In vreme ce Bitcoin permite stocarea valorii si nu prea ofera un mediu de schimburi, tranzactii, ethereum, care poate fi vandut si cumparat si pe CryptoCoin.pro, are in spate o tehnologie care permite aplicatiilor pentru computere sa ruleze intr-un network, intr-o retea. Reteaua Ethereum permite existenta unor smart contracts, aplicatiilor si contine o moneda interna numita ether. Cu ethereum se pot construi aplicatii fara a fi nevoie sa se realizeze un blockchain propriu, aplicatii care se pot interconecta. Cu Ethereum se creeaza mult mai repede „blocuri” decat in cazul Bitcoin, pe Ethereum se proceseaza un numar mai mare de tranzactii intr-un timp mai scurt.

 

In privinta modelului economic, Ethereum, usor de tranzactionat pe CryptoCoin.pro, Ethereum lanseaza anual un volum constant de Etheri spre deosebire de Bitcoin, progresia retelei Ethereum este mult mai buna si mai eficienta.

 

Pentru ca Ethereum a fost la inceput crowd funded 50% din monedele Ethereum vor fi detinute de „minerii” lor in cinci ani. Si mai e un avantaj al Ethereum, Bitcoin a aparut ca urmare a unui proiect dezvoltat de Satoshi Nakamoto, dar nu se stie nici pana astazi cine este individul respectiv. Lipsa coeziunii a afectat Bitcoin, spre deosebire de Ethereum, al carui creator, Vitalik Buterin, se afla mereu „la vedere”, toata lumea il cunoaste si increderea in moneda virtuala e mai mare.

 

Alt avantaj al Ethereum este ca in timp valoarea sa s-ar putea sa fie mai mare decat cea a Bitcoin, asta pentru ca stabilitatea sa este mai mare, reteaua vasta din spate si platforma pe care se bazeaza fiind mult mai bine vazute si gandite, cel putin asa spun specialistii in criptomonede. Ramane de vazut cine va castiga batalia si cine va avea o incredere mai mare din partea publicului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here