Începând cu luna iulie, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, introduce plata cu portofelul digital mobilPay Wallet, dar şi cu Bitcoin, în cele trei benzinării ETU din țară. Soluţiile implementate în premieră de NETOPIA pot fi folosite inclusiv la restaurantul ETU Pizza&Grill, situat în incinta benzinăriei ETU de pe DN1, în direcția Ploiești – Brașov.

În urma parteneriatului, șoferii şi clienţii ETU pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil în oferta celor trei benzinării, dar şi a restaurantului.

Odată cu introducerea plăților prin Bitcoin, NETOPIA mobilPay pune la dispoziția șoferilor și plata serviciilor și a cumpărăturilor direct de pe smartphone, prin aplicația mobilPay Wallet. Aceasta poate fi descărcată gratuit pe toate terminalele smart ce rulează principalele sisteme de operare. Este necesar ca utilizatorul să instaleze gratuit aplicația mobilPay Wallet și să își înregistreze un card. Plata în cele trei benzinării ETU și în restaurantul ETU Pizza&Grill se va putea face simplu și rapid, prin scanarea codului QR de la casa de marcat.

Ne bucurăm că, alături de partenerii noștri, putem oferi cele mai inovative metode de plată, acum şi în benzinării. Marcăm încă un un pas important în demersul nostru de a inova și de a-i scuti pe români de grija portofelului tradițional, înlocuindu-l cu cele mai noi alternative digitale disponibile pe piața instrumentelor de plată”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

NETOPIA mobilPay a integrat în platforma sa tranzacțiile cu Bitcoin, cea mai utilizată monedă virtuală descentralizată din lume, la finele anului 2014, devenind primul procesator complet de plăți din România. În prezent, peste 10.000 de comercianți parteneri NETOPIA mobilPay au posibilitatea de a avea acces instant la procesarea Bitcoin, fără eforturi sau costuri suplimentare de dezvoltare.

Stațiile ETU, cele mai moderne staţii de carburant din ţară, continuă să vă aducă cele mai noi servicii. Începând cu 28 iulie, ne bucurăm să introducem sistemul de plată NETOPIA mobilPay. Astfel, veţi avea acces la modalităţi moderne de plată, precum plata în Bitcoin sau mobilPay Wallet. Vă aşteptăm!”, declară reprezentanții companiei Neptun SA, care deține lanțul de benzinării ETU.

Aplicația mobilPay Wallet a fost lansată în martie 2013 și poate fi descărcată gratuit, din Google Play sau App Store, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android. Aceasta poate fi folosită pentru a efectua diverse tipuri de plăţi în toate domeniile de interes: facturi, reîncărcări, transport, restaurante și supermarketuri.

Despre Netopia mobilPay și primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzacţii prin SMS sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.

În 2013, compania a lansat avangarda plăţilor mobile, offline şi online, mobilPay Wallet. Aplicaţia este cea mai premiată soluţie de plată din România şi primul produs tech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Este o soluție complet gratuită pentru utilizatori, iar plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codurilor QR. Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită inteligent, în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour, Selgros, Billa şi Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Telekom, Vodafone, UPC), reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, rovinietă, taxă de pod Fetești, întreţinere la bloc sau restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 4.000 de comercianți online, totul printr-o simplă scanare de QR.

Anul acesta, aplicaţia a primit inclusiv distincţia „Cel mai bun produs fintech”, în cadrul Global Startup Awards, etapa locală, după ce a fost numită, gradual: „Premiera anului în offline” în cadrul Galei No Cash în 2015, premiera anului la categoria „Soluţii de plată nebancare” tot în cadrul Galei Nocash 2014, şi a obţinut, tot în 2014, primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here