Sunt 10 ani de când Star Taxi pune orașele în mișcare 24/7 dintr-o singură aplicație, direct din telefoanele noastre. În decada în care a revoluționat piața de taximetrie prin tehnologie, Star Taxi a înregistrat 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări, 20.000 de șoferi înregistrați. În timp ce piața transportului urban devine din ce în ce mai efervescentă, cu aplicațiile de ride-hailing internaționale și noi platforme de car & ride-sharing, Star Taxi, o companie 100% românească, rămâne în topul preferințelor românilor pentru călătorii urbane. Șoferi și călători, cu toții câștigăm timp, energie și ne bucurăm de flexibilitate, când alegem să călătorim cu Star Taxi.

Transport rapid, confortabil și sigur, dedicat călătoriilor tale zilnice

Star Taxi este zi de zi alegerea a peste 50.000 de clienți care preferă să călătorească alături de profesioniști și să plătească în siguranță, direct din telefon, în toate cele 15 orașe din țară în care aplicația este disponibilă. Până la finalul anului, prin planurile ambițioase ale Star Taxi, vom asista la simplificarea procesului de comandă taxi și în toate celelalte orase din țară unde serviciul de taximetrie este funcțional. ”De 10 ani, prin investiții de peste 5 milioane de euro în tehnologie, Star Taxi oferă un serviciu care se pliază perfect pe dinamica orașului. Cu peste 20.000 de șoferi de taxi atestați care stau la dispoziția ta atunci când ai nevoie de o mașină și peste 16.000.000 de solicitări în fiecare an, Star Taxi evoluează alături de tine și pentru tine, oferindu-ți călătoriile urbane smart de care ai nevoie”, transmite Vicol Moldoveanu, Project Manager – Star Taxi.

Fie că mergi la birou, la cumpărături ori spre aeroport pentru a da start mult așteptatei vacanțe, fie că ești localnic ori turist de weekend în cele mai frumoase orașe ale României, comandă-ți rapid un taxi, care să-ți asigure tot confortul până la destinație.

Plata sigură, direct din telefon

Star Taxi, disponibilă în App Store, Google Play și AppGallery, în doar două clickuri, îți pune lumea în mișcare. Te bucuri de un proces intuitiv de comandă, de comunicare directă în aplicație cu șoferul, de rapiditate a preluării de la locație, optimizare la maximum a timpului petrecut în trafic, posibilitate de feedback la finalul cursei, suport 24/7 și flexibilitate privind modalitatea de plată: cash sau card, direct din telefon.

 

Călătorii eficiente, adaptate pulsului orașelor României

În nenumărate situații, traficul este barometrul aprecierii orașului de către locuitorii și vizitatorii săi. Durata și calitatea timpului petrecut în trafic influențează pe moment starea de spirit, dar și opiniile despre locul care ne e casă ori destinație de vacanță. În dinamica zilnică a tuturor călătorilor, localnici ori turiști, soluția digitală oferită de Star Taxi a devenit indispensabilă pentru un serviciu public eficient. Când avem nevoie de un taxi, îl comandăm dintr-un click, explorăm sigur și comod orice traseu, ajungem rapid la destinație și plătim cu cardul, direct din aplicație.

###

Despre Star Taxi

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here