Axis Communications a anunțat lansarea unei soluții dedicate detectării parcărilor neautorizate sau ilegale a vehiculelor pe străzile orașelor sau în spațiile de parcare private. AXIS Parking Violation Detection este o soluție accesibilă și scalabilă ce poate fi setată să acopere un întreg bulevard folosind mai multe camere, fiecare unitate putând să supravegheze zone de până la 100 m.

 

Fluidizarea traficului este posibilă

 

Soluția AXIS Parking Violation Detection poate detecta automat ilegalitățile legate de parcări, trimițând alerte în mod automat. Acest proces le permite ofițerilor de poliție sau agenților responsabili să ia rapid măsuri pentru rezolvarea situației (de exemplu: să îndepărteze un vehicul și să aplice amenzi).

 

 

Datorită utilizării imaginilor suprapuse, neregulile pot fi identificate și confirmate cu ușurință. În plus, cu ajutorul funcției PTZ, operatorul poate mări imaginea pentru a confirma vizual infracțiunea și a capta toate detaliile necesare.

 

În plus, funcția de mascare vă permite să selectați anumite zone ale unei scene, cum ar fi spațiile private, a căror vizualizare și înregistrare urmează a fi blocate.

 

Principale caracteristici ale aplicației:

  • Permite detectarea eficientă a neregulilor în parcare;
  • Este accesibilă financiar și este scalabilă;
  • Permite alocarea optimă a resurselor;
  • Oferă un răspuns instantaneu facilitat de tehnologia de inteligență artificială (AI).

Soluția AXIS Parking Violation Detection este disponibilă în Europa și în Hong Kong.

Aflați mai multe: https://youtu.be/dpBocAc99tk

 

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here