Numarandu-se printre orasele considerate a avea un potential turistic ridicat, insa prea putin exploatat, Bacaul este unul dintre centrele urbane care se dezvolta la noi in tara tot mai mult. Pentru a facilita accesul turistilor la aceasta zona si pentru a asigura o varietate a serviciilor de transport din si inspre Bacau, Promotor Rent a Car anunta ca isi extinde flota si in acest oras.

Unde si ce poti vedea in Bacau?

Bacaul este unul dintre judetele care dispune de mai multe rezervatii naturale si arii protejate, care au potentialul de a atrage un numar mare de turisti straini. Printre acestea, se numara Lacul Bacau, Rezervatia Naturala Nemira si Lacul Lilieci. Din acest motiv, in aceasta zona traiesc multe specii de pasari foarte rare, care cu greu mai pot fi intalnite in alta parte a continentului. Turistii care vin in Bacau aleg de multe ori sa se recreeze in cadrul unor activitati precum pescuitul, ciclismul, canotajul sau inotul.

Pentru a te bucura insa de tot ceea ce acest judet ofera, ai de cele mai multe ori nevoie de o masina care sa iti permita sa iti iei cu tine mai multe bagaje, sa te deplasezi oricand si oriunde. Din acest motiv, pentru a raspunde cererilor tot mai numeroase ale clientilor, Promotor Rent a Car anunta ca isi extinde flota si in acest oras.

Facilitati si avantaje

Astfel, cei care calatoresc in Bacau si apeleaza la un serviciu de inchirieri masini in Bacau vor putea avea parte de mai multe dintre facilitatile pe care le ofera compania si prin care aceasta se diferentiaza de ceilalti opertori de pe piata. Dintre acestea, amintim posibilitatea inchirierii fara a avea impus un numar limitat de kilometri si posibilitatea anularii rezervarii fara niciun cost.

Pe langa acestea, cei care apeleaza la serviciul de inchirieri auto oferit de Promotor Rent a Car au inclusa in pret asigurarea full Casco optionala, asigurarea RCA obligatorie si rovinieta. In acelasi timp, in cazul unui incident rutier, clientii companiei beneficiaza de o masina la schimb in termen de 24 de ore.

Pentru a se bucura de o libertate de miscare absoluta si pentru a nu depinde de serviciile de transport public, turistii care vin in Romania apeleaza tot mai des la serviciile de inchirieri auto. Promotor Rent a Car este una dintre putinele companii romanesti, care activeaza pe aceasta piata si care a reusit sa se extinda rapid datorita unor ofertelor bogate, gandite pentru fiecare tip de turist in parte.

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul Promotor Rent a Car: www.auto-rent.ro 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here