Cand vine vorba de masini, gusturile vor fi mereu impartite: exista soferi care vizeaza masinile special concepute pentru oras si cei care isi doresc o masina care sa se potriveasca unui stil de viata complex, pe langa aspectele legate de design, culoare, marca si model.

Atunci cand va doriti un autoturim robust, capabil sa faca fata atat in oras dar si performanta in off-road este indicat sa alegeti un model Land Rover de vanzare prin Leasing Automobile – parc auto Arad si parc auto Galati.

Placerea condusului, performanta si abilitati caracteristice – Land Rover de vanzare in conditii avantajoase

Land Rover este una dintre marcile producatoare de masini cu caroserie inalta, de tip hatchback, acest tip de masini fiind usor de manevrat, cu consum mic, confort sporit, gratie spatiului interior.

SUV-urile se impart in mai multe tipuri (numite si subsegmente): mici, compacte, medii si mari. In functie de dimensiune, vor creste dimensiunea, puterea motorului, capacitatea de tractare si pretul.

Caracteristicile Land Rover de vanzare prin Leasing Automobile:

Motorizare si performanta:

Majoritatea modelelor Land Rover de vanzare sunt deosebit de performante, in ciuda dimensiunilor lor. De exemplu, modelul Land Rover RR Sport este o masina capabila de inalta performanta , sportiva, confortabila.

Tehnologie, desing si un interior impecabil

Interiorul caracterizat de tehnologie face din modelul Range Rover Sport un autoturism de lux autentic; chiar si pentru varianta standard, interiorul este prevazut cu piele, un monitor central si un aparat de comanda pretios.

Interior spatios si confort

Modelele Land Rover de vanzare sunt prevazute cu un interior spatios, fapt ce face din condus o experienta confortabila si placuta, fiind o masina potrivita pentru familie: cabina frumos finisata, impodobita in piele si portbagaj practic.

Alte dotari

Vanzarile modelului Land Rover RR Sport sunt in crestere, intrucat masinile au sistem de asistenta la parcare, sisteme electronice de stabilizare in mers, airbag-uri laterale etc.

Cele 6 principale avantaje ale colaborarii cu Leasing Automobile

Pentru achizitionarea unui model de masina Land Rover second hand, apelati cu incredere la serviciile de calitate LeasingAutomobile, pentru a va bucura de multiplie beneficii:

Consultanta gratuita

Reprezentantii LeasingAutomobile ofera servicii de consultanta gratuita pentru toti clientii interesati de achizitia unei masini, precum si de accesarea unui credit auto sau leasing financiar;

Siguranta masinii achizitionate

Toate autoturismele sunt mai intai verificate inainte de a fi puse in vanzare. Drept urmare, clientii primesc datele reale primind starea tehnica a masinii, precum si un Certificat de buna functionare;

Parcuri auto private

In parcurile auto LeasingAutomobile (localizate in Galati si Arad) veti regasi masini rulate performante, importate din tari vestice (Germania, Lexemburg), constituind o gama variata de marci si modele, astfel incat veti putea gasi modelul potrivit si dorit;

Conditii de finantare avantajoase

Clientii primesc raspunsul de acordare a creditului auto sau leasing-ului financiar in maxim 24 de ore de la inaintarea solicitarii (calcul credit si stabilirea planului de reesalonare a ratelor);

Garantie

Garantia produsului achizitionat este foarte importanta, iar LeasingAutomobile ofera garantie pentru orice masina vanduta: 3 luni sau 15.000km rulati;

Transport gratuit

Toate masinile vandute sunt livrate la cheie clientilor, transportul fiind gratuit pe tot teritoriul tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here