Pe Atvrom .ro se pot achizitiona o gama larga de atv-uri de mai multe modele, in special ATV Linhai , accesand https://www.atvrom.ro/atv/linhai.

Printre cele mai vandute ATV-uri din Romania, se numara, fara indoiala ATV-urile Linhai. Acestea pot fi vizualizate pe atvrom unde exista o descriere concludenta pentru fiecare model in parte.

Astfel ca, se pot urmari caracteristicile Motorului, inclusiv capacitatea cilindrica, Puterea (in CP), dar si alte elemente de Mecanica (suspensie, tip frane, tip anvelope, etc). De asemenea, informatii legate de culoare, Inmatriculabil (DA/NU), garantie, si descrierea pe scurt a fiecarui model. Lucruri deosebit de importante in vederea deciziei de achizitie a unui astfel de vehicul.

Tot pe site-ul Atvrom.ro, exista categoria de Consumabie, Echipamente si Accesorii, necesare oricarui proprietar de ATV, dar si remorci de atv-uri, etc.

Va invitam sa accesati meniul ATV / Linhai si sa alegeti modelul preferat. Pe site sunt prezentate urmatoarele modele:

– Linhai DragonFly 300 S 4×4, 3193 euro + tva

– Linhai Dragonfly 400 S 4×4, 3529 euro + tva

– Linhai DragonFly 500 S 4×4, 4117 euro + tva

– Linhai M550 EFI, 4327 euro + tva

– Linhai M550 LT EFI 4×4,  4412 euro + tva

– Linhai M550 LT EFI 4×4 EPS, 4789 euro + tva

Jiangsu Linhai Group este o companie al carei nucleu este format din peste 60 de unitati ce au ca atributii cercetarea stiintifica, comertul, productia, industria si specialzarea cat mai inalta. Fiind una din cele mai mari fabrici in posesia statului, construind motoare si motociclete, toate beneficiind de autorizarea conducerii de la cel mai inalt nivel, „Linhai” Group joaca rolul de nucleu pe piata din China… mai multe despre LINHAI, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here