Chiar daca cererea pe piata inchirierilor auto din Romania este una in continua crestere, cei mai multi dintre clienti sunt inca reticenti in ceea ce priveste folosirea unui astfel de serviciu de inchirieri masini pe termen lung.

In acelasi timp, serviciul de inchirieri auto pe termen lung sau leasing-ul operational este din ce in ce mai popular atat pe continentul European, cat si in SUA. Fie ca au nevoie de o masina in plus pentru afacerea lor, fie ca nu doresc sa investeasca intr-o masina de vreme ce au un loc de munca care presupune des o relocare sau fie ca pur si simplu nu isi doresc sa incheie un contract de leasing financiar, din ce in ce mai multi intreprinzatori se orienteaza catre optiunea inchirierii unei masini pe termen lung sau a unui leasing operational . Iata cateva dintre avantajele pe care aceasta alegere le reprezinta.

Inainte de a ne intreba care sunt avantajele inchirierii unui autotorism pe termen lung, este important sa ne facem cateva calcule facand o comparatie cu achizitia unei masini noi. Prima intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem in astfel de situatie este “ce costa, de fapt, cel mai mult la un automobil?” Mai mult decat intretinerea, mult mai mult decat combustibilul si chiar decat reparatiile costa de fapt deprecierea masinii pe piata.

Potrivit tuturor rapoartelor facute de analistii pietei auto, in functie de model, un vehicul cumparat nou, dupa trei sau maximum cinci ani, ajunge la jumatate din valoarea sa initiala. Cu siguranta, oricine isi cumpara o masina noua se ocupa cu grija de intretinerea ei, de la schimbarea uleiului pana la piesele care s-au deteriorat, fiind supuse uzului. Cu toate acestea, in momentul in care dorim sa o vindem, pretul total va scadea considerabil, iar banii investiti in intretinere vor fi cu totul pierduti.

Din acest motiv, diferentele intre pretul real al investitiei intr-un autotorism nou si inchirierea unuia sunt destul de substantiale in ce priveste costurile pe termen lung. Pe langa faptul ca inchirierea unei masini ar putea sa fie mai avantajoasa pe termen lung, contractul de inchiriere prezinta si beneficiul ca vei avea cum sa te deplasezi chiar si atunci cand masina ta este in service.

Astfel, un alt avantaj important al inchirierii unui atutotorism pe termen lung este faptul ca in cazul producerii unui incident care face imposibila conducerea masinii pe perioada reparatiilor, vei avea imediat parte de o masina la schimb, ceea ce iti va da siguranta ca iti vei putea continua in orice moment activitatile zilnice si nu vei fi nevoit sa iti intrerupi sau sa iti anulezi calatoriile. Va invitam asadar sa vizitati site-ul Promotor Rent a Car , pentru mai multe detalii: https://www.auto-rent.ro/ro/inchirieri-auto-termen-lung.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here