Apeleaza la serviciile profesionistilor pentru a-ti achizitiona masina pe care ti-o doresti. Un nou Parc Auto Arad detine numeroase modele si marci performante de calitate germana care sunt disponibile sa fie achizitionate prin intermediul serviciilor de contractare a unui leasing financiar sau, prin intermediul firmelor partenere specializate, prin credite auto bancare.

Compania Leasing Automobile asigura viitorilor posesori de automobile cele mai noi modele de vehicule noi si rulate de calitate premium, disponibile in parc auto Arad unde visul oricarui sofer devine realitate la volanul unei masini performante.

Orice pasionat de masini performante isi doreste sa conduca, intr-un timp cat mai scurt, autoturismul care indeplineste toate caracteristicile si optiunile din dotare care sa satisfaca atat siguranta in stapanirea cailor putere cat si confortul determinat de dotarile fiecarui autovehicul in parte, in functie de producatorul acestuia.

Firma Leasing Automobile este specializata in comertul cu masini noi si rulate si limiteaza timpul de cautare al beneficiarilor. Prin intermediul parcului auto Arad, in cadrul caruia exista o flota auto alcatuita din cele mai performante marci si modele de automobile, importate din Germania, pasionatii de masini descopera automobile sigure, fiabile si atestate de personalul specializat al firmei in diagnoza auto.

Tranzactii financiare avantajoase in conformitate cu toate dispozitiile legale in vigoare

Activitatea din cadrul parcului auto detinut de Leasing Automobile in zona de vest a tarii este sustinuta de departamentul de management. O echipa de profesionisti ofera potentialilor cumparatori detalii despre procedurile care trebuie intreprinse pentru achizitionarea unei masini in sistem de leasing financiar sau credit auto bancar.

De asemenea, echipa departamentului de management care functioneaza in parc auto Arad este responsabila pentru gestionarea cheltuielilor care rezulta din tranzactiile incheiate cu beneficiarii automobilelor

Departamentul de vanzari este cel de-al doilea departament care-si desfasoara activitatea in cadrul parcului auto din Arad. Specialistii sprijina utilizatorii automobilelor in procesul de obtinere a unei finantari auto intr-un timp cat mai scurt.

Procesul de finantare poate fi destul de costisitor in privinta timpului, dar angajatii Leasing Automobile au creat un sistem care sa reduca considerabil perioada de accesare a contractelor de finantare.

Cum se pot achizitiona masinile in rate?

Leasing Automobile asigura cele mai eficiente solutii pentru a cumpara automobile in sistem de leasing sau credit auto bancar.

Persoanele interesate trebuie sa stie ca au posibilitatea sa achizitioneze modele si marci de masini performante atat prin deschiderea unei linii de credit auto, cat si prin incheierea unui contract de leasing cu o firma specializata.

Indiferent de varianta aleasa, cumparatorii potentiali trebuie sa ofere un avans cuprins intre 15 % si 50%. Aceasta suma reprezinta valoarea pe care firma de leasing trebuie sa o plateasca dealerului de automobile si se recupereaza prin plata periodica a ratelor. De asemenea, clientii au posibilitatea sa negocieze cu firma reesalonarea ratelor.

Beneficiarii trebuie sa stie faptul ca revizia tehnica pentru automobilele achizitionate prin intermediul Leasing Automobile este gratuita. De asemenea, pentru orice model de masina rulata achizitionata, clientul primeste o garantie de 3 luni pentru oricare 15000 de kilometri rulati.

LeasingAutomobile.ro – Copilotul tau de incredere

Cei interesati despre ofertele firmei Leasing Automobile si masinile disponibile in parcurile auto pot accesa website-ul: www.leasingautomobile.ro

Aici gasiti toate informatiile tehnice detaliate despre masinile noi sau rulate comercializate, programul de lucru al parcurilor auto sau documentele necesare in vederea asigurarii unui plan de finantare auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here